2777
2789
عنوان

دلم گرفته

70 بازدید | 14 پست

دلم گرفته بیاین ی کم  حرف بزنیم  

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    

چرا گرفته

فمنیست و حامی حقوق حیوانات🙆‍♀️♂️=♀️ملتفتی😎✌هیچکس:شیطونه میگه بزن،بکش،بسوزه تر و خشک،عریض و درشت،له کنی همه رو فقط بکنی تو رشد،گنده شی بگیری دنیا رو تومشت فدایی:ما از کانون سرخ تربیت اصلاح شده با تیغ تبعیض،میگن بهترین دوست ادماست کتاب ولی فارس باشی سانسوره قصه ها..قاف:زندگی زنده رو زنده کشت..یه خدایی هست اون بالا که کمک حال ما بوده تو همه این سالا،درسته بعضی وقتا خیلی سرد میشم ولی خداروشکر یه امیدی هست پیشم 🧡🖇🌾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عسیسم چرا؟

از اینده از ایندمم از همه چی میخام درس بخونم ولی حال تدارم البته من از تیر شرو کردم ی درس دیگ کلا مونده حال ندارم سر همینم دلمو میخورم    

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    
از اینده از ایندمم از همه چی میخام درس بخونم ولی حال تدارم البته من از تیر شرو کردم ی درس دیگ کلا مو ...

ببین به نظرم این یکی دو روز شهریور رو بزار کنار

استراحت کن...خوش بگذرون...و فصل جدید که شد با روحیه عالی شروع کن

فکرهای مثبت کن...انرژی خودتو الکی نگیر را این فکرا

عاشق آن است که حرفش به عمل ختم شود....
بابا تو اوضاعت خیلی خوبه کل تابستونو از دست دادم    

من خیلی وسواسم تو درس خوندن حالم دیگ داره ب هم میخوره

14 سالگی منم گل کاشتم ولی هنوز امیدوارم

همه ی برهه ایی از زندگیمون اشتباه کردیم

مهم اینه که اثارش هنوز پابرجاست یا نه

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.