2777
2789
عنوان

خواستگار 😒

193 بازدید | 22 پست

من تاحالا هیچ خواستگاری نداشتم . همیشه دختر آرومی بودم تیپم همیشه بد نبود باحجاب بودم میرفتم مدرسه و کلاس زبان و .... اما هیچ خواستگاری برام نیومد. دلیلش این بوددکه مادر اجتماعی نداشتم که مثلا با خیلیا ارتباط داشته باشه یا دوستای زیادی داشته باشه بیان خونمون و.... که مثلا خواستگار برام بیاد . آخه مگه میشه تمام دخترا از ۱۵ سالگی خواستگار داشته باشن من ندارم ؟ یعنی من بدترین دخترم ؟ یا اوضاع بده ؟؟؟؟؟؟؟ پس چجوری بقیه دارن ؟ شاید چون آرایش نمیکنم😒😒😒😒😑😑😑😑🥺🥺🥺😓😓😪😪😥😥 ۱۸ سالمه میدونم میپرسید😑😑😑💔💔💔💔💔💔💔🥺🥺

کی گفته منم 17 ام ندارم

نمد شایدم دارم نمیگن🤷🏼‍♀️😂

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تو داری من ندارم 

ن باو منم ندارم

من خیلی ریزه میزم اصلا بم نمیاد 17 باشم هرکی میبینتم میگ انگا کودک 12 ساله ای

پروفمو ببینم چ بیبی فیسم

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

منم تا بیست کسی نبود.بعدش هم پسرخالم بود که بابابم ردشون کرد

بعدشم دوستم عموش رو معرفی کرد و ...

الانم۱۵ساله ازدواج کردم

منم نه خانواده ی پولداری داشتم

نه سطح روابط انچناینی.حتی به خاطر وضع معمول رو به بد دور و بری هامون هم با ما زیاد تشست و برخاست نداشتت

اما خداروشکر چهارتا خواهرو برادر ازرواح کردیم و همگی خوشبختیم

همگی هم غریبه هستن

ایشالا به وقتش میاد عزیز

فعلا جوونی کن و از مجردیت لذت ببر 

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
جای ابجی ماس😂

وااا🤣🤣🤣🤣

خوشگله..قد بلنده..چهار شونه س..هیکلیه 

چشاش درشت...دماغش متناسب.. دو تا چال گونه داره... لباشم نسبتا درشت ول یه خیلی که جلف و عملی به نظر برسه

موهاشم خامه ای

کربلا کاش من مسافرت بودم❤👑 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین🌹
آره . چیکار کنم خب خانوادم همینن دیگه

دیگه عزیزم تا وقتی میگی همینه شرایطم همینه ک میبینی 

منم خانوادم روابطشون با بقیه کم شده شانس من

اونوقت ک کنکور داشتم اینقدددددد مهمونی و اینا میدادن و میرفتیم اما الان هیییییییچ

باید رابطه اجتماعی تون رو ببری بالااااا خیلی مهمه من دیدم دخترایی ک هییییچیی ندارن ولی اینقد خواستگار دارن ولی بعضبا انگار گلن ته خونه کسی نمیبینشون اصلا

ولی یه مدل دیگشم هست ک ته خونه اس ولی عمه و خاله و عمو و زنعمو براش خواستگار میارن