minia مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 475 عنوان توجه به خودم 💚 49 بازدید | 10 پست میخوام تو این تاپیک بیام و هرروز گزارش بدم ... :•روزی 10h درس بخونم✌•روزی 1.5 ورزش کنم 💪•روزی 30min زبان بخونم 😍•فقط ۲ ساعت برم اینستا 😣😥• صبح ساعت ۹.۵ بیدار بشم 😄•هفته ای یک بار برم تو طبیعت 💚•هفته ای یک فیلم خوب ببینم 😶 1400/06/29 | 20:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99451 افرین وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
queennemsis عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 7229 10 ساعت درس واقعا؟ یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد
minia مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 475 10 ساعت درس واقعا؟ آره چون تجربی ام 😑 پارسال شدم ۲۲ هزار و تقریبا شش ماه از درس دور بودم
queennemsis عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 7229 آره چون تجربی ام 😑 پارسال شدم ۲۲ هزار و تقریبا شش ماه از درس دور بودم اگه واقعا همینطور عمل کنی که عالیه...موفق باشی.. یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد
minia مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 475 اگه واقعا همینطور عمل کنی که عالیه... موفق باشی.. مرسی💚💚
minia مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 475 خب تا الان ۸.۵ درس خوندم :)فقط ۳۰ دقیقه ورزش کردم :|زبان هم خوندم ^-^صبح ساعت ۱۰ بیدار شدم -_-فقط ۱.۵ رفتم اینستا :")فعلا راضی ام 💚
minia مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 475 امروز برنامه نوشتم حس خوبی دارم :)💚 از افسردگی ام کم شده خدا رو شکر 💛اینستا پاک کردم 🙃از فردا قوی برمیگردم