___رونیکاجون___ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9734 عنوان لیموعمانی تلخ 326 بازدید | 9 پست لیموهام خیلی تلخن. پوست و تخم هاشونو جدا کردم داخل لیمو تلخ نیست. داخل لیمو رو بدون پوست و تخم تو خورشتم بندارم بنظرتون خورشتو تلخ میکنه؟؟ 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ 1400/06/29 | 19:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_اقیانوس عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 5406 نه وقتی هستشو دراوردی تلخ نمیکنه خیالت راحت فقط باید زیاد بریزیچون مزش درنمیاد اگهکمباشه
___رونیکاجون___ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9734 نه وقتی هستشو دراوردی تلخ نمیکنه خیالت راحت فقط باید زیاد بریزیچون مزش درنمیاد اگهکمباشه آخه قبلا همین لیموهارو بدون تخم تو خورشت فقط سه تا لیمو انداخته بودم خورشت خیلی خیلی تلخ شده بود. 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
1367loveee عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1112 روش گرفتن تلخی لیمو قبل از استفاده درغذا بیست دقیقه بزارید تو اب تلخیش گرفته میشه
دختر_اقیانوس عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 5406 آخه قبلا همین لیموهارو بدون تخم تو خورشت فقط سه تا لیمو انداخته بودم خورشت خیلی خیلی تلخ شده بود. اگه هسته و پوستشو گرفته باشی تلخ نمیکنه من یه بار گرفته بودمهمینجوری تلخ میکرد خورشتو ولی داخلشو فقط اون مشکیاشو درمیاوردممیریختمتلخ نمیکرد حالا نمیدونم شاید تلخ کنه شایدمنه یه بار امتحانی کمبریزاگه تلخنکرد دفعه بعد اندازه بریز
___رونیکاجون___ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9734 بنداز تو لیوان آب جوش روش هم نمک زیاد بریز بذار نیم ساعت بمونه تلخیشون میگیره باشه. 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
___رونیکاجون___ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9734 اگه هسته و پوستشو گرفته باشی تلخ نمیکنه من یه بار گرفته بودمهمینجوری تلخ میکرد خورشتو ولی د ... آره کم بریزم ببینم چی میشه. گوشت لیمو رو چند دقیقه گذاشتی تو خورشتت بمونه؟ 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
دختر_اقیانوس عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 5406 آره کم بریزم ببینم چی میشه. گوشت لیمو رو چند دقیقه گذاشتی تو خورشتت بمونه؟ دیگه درنیاوردم دو ساعت مونده به اینک غذارو بکشمانداختم موند توش
___رونیکاجون___ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9734 دیگه درنیاوردم دو ساعت مونده به اینک غذارو بکشمانداختم موند توش اوه پس برم بندازم. 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ