2777
2789

من داشتم  با طب سنتی درمان کردم قبل از بارداري 

اره رو بارداری تاثیر داره 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری درمان کردین

کم کاري تیروئید از غلبه بلغم میاد اول اصلاح مزاج کردم  بعد گیاهان مناسب درمان کم کاری رو خوردم 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

باید تنظیم باشه 

بیشتر رو جنین تاثیر میذاره از لحاظ هوشی

من کم کاری تیرویید داشتم دکتر میگفت نری بیای بگی حاملم باید با اجازه من باردار شی😁

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

دوستان درمان تیروییدکه از سرد شدن طبع غده ی تیروییده الکی دارو نخوریید با همین دو روش درمان میشه من خوب خوب شدم  فقط حجامت هست جلوی  گردن دوطرف و مصرف نمک دریا 

یه هفته کامل با استکان های کوچیک حجامت کردم خودمو و نمکم هم عوض کردم 

هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق میزند، سطر اول همیشه این است : « خدا همیشه با ماست »پس بخوانش با لبخند...
شما هم طول کشید تا باردار شدین 

نه

وقتی بهم اجازه داد و دارومو تنظیم کرد اقدام کردم و باردار شدم

طول دور 

ه بارداری هم هر ماه باید ازمایش بدی و تحت نظر باشی

ولی الانه یسال برا بچه دوم اقدامم😢 ک البته ربطی ب تیرویید نداره چون اون کنترل شدست

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
دوستان درمان تیروییدکه از سرد شدن طبع غده ی تیروییده الکی دارو نخوریید با همین دو روش درمان میشه من ...

الان چندساله همه آزمایشام خوبه انگار نه انگارکه تیرویید داشتم .

هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق میزند، سطر اول همیشه این است : « خدا همیشه با ماست »پس بخوانش با لبخند...