2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 41 پست
ارع خودم بختم بسته بود اینایی که گفتی نشونه های همزاد و بسته بودنه بخته باید باطل کنی

کجا باید برم نمیتونم ب هرکسی اعتماد کنم

واقعا تربیت کردن فرزند تا چه سنیه؟ مادرِ من ول کن نیست!🤦‍♀️ تو رو کی داره اسراف میکنه، وقتی من اینجوری بهت محتاجم؟💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بله وجود داره مادرت میرفت و میگفت همزاد داری کاری انجام ندادن واست؟

چرا ولی این همزادو تازگیا فهمیدم میگفتن ی نفر طلسمم کرده 

واقعا تربیت کردن فرزند تا چه سنیه؟ مادرِ من ول کن نیست!🤦‍♀️ تو رو کی داره اسراف میکنه، وقتی من اینجوری بهت محتاجم؟💔
یعنی چی؟ میشه توضیح بدید کنحکاو شدم همزاد کیع؟

عزیزم همه همزاد دارن کسی نیست نیست یه روح تو بدنع که باادم زاده میشه ولی برا بعضی ها همزادشون نحسه و باعث میشه توازدواجشون مشکل پیش بیلگاد توکاراشون گره بیفته که باید باطل کنی که خودمم داشتم باطل کردم درست شد

چرا ولی این همزادو تازگیا فهمیدم میگفتن ی نفر طلسمم کرده 

ببینید وقتی از دعا یا طلسمی زیاد بگذره همزاد بوجود میاد

باید دفع همزاد انجام بدین

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
دنبال کار و در آمد باش عزیزم هم سرگرم میشی هم هدفدار

از بس خونه موندم دیگ حتی حال بیرون رفتنم ندارم :/

@cutegril    ‍

جانم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
خودت سعی کردی ی کاریو شروع کنی و نتونستی؟

خیلی من کلا اهل خونه موندن نبودم ولی الان ی جنازه شدم ک همش رو تخته