2777
2789
عنوان

خیلی ناامید شدم

141 بازدید | 24 پست

اگع با لتروزول و امپول اچ ام جی هم حامله نشم دق میکنم 😞بعضی وقتا با خودم میگم چرا طرف یه ماه نشده عروسی کرده زرتی میگن حامله اس اما من با وجود این همه ذوق و خوردن گرمی و هر کوفت و زهرمار دیگع خبری نیس😞

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

هی نگو ک دلم خونه چند وقته منتظری؟ البته من مشکلم سقط 

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی نگو ک دلم خونه چند وقته منتظری؟ البته من مشکلم سقط 

تقریبا ۱سال و۶ ماهه البته ۷ ماهه جدی اقدام کردیم 

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
چرا همه وقتی ازدواج میکنن فقط به فکر بچه دار شدن هستن؟  مگه بچه چی داره آخه 🙁

پس به فکر چی باشیم 😞بچه همه چی داره اخرشم گند میزنه بهتا ولی وجودش لازمه

تقریبا ۱سال و۶ ماهه البته ۷ ماهه جدی اقدام کردیم 

استرس خودش باعث میشه حامله نشی استرس و از خودت دور کن 

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
تو هم باردار میشی . ولی باید رحمت و..‌ اماده بشه . از فامیلام ۱۱ ساله بچه دار نشدن هنوز .‌اما امید ...

خوشبحالشون خدا بهشون صبر ایوب داده 😞

استرس خودش باعث میشه حامله نشی استرس و از خودت دور کن 

تاپیکامو ببینی همش یه هفته به پریود توهم حاملگی زدم با کلی علایم 😞ماه پیش برای اولین بار ۴ روز عقب انداختم  خیلی خوشحال شدم اما بازم ناامیدی بود 

تاپیکامو ببینی همش یه هفته به پریود توهم حاملگی زدم با کلی علایم 😞ماه پیش برای اولین بار ۴ روز عقب ...

ببین سعی کن بهش فک نکنی اصلا میدونم سخته ولی اکثر کسایی ک باردار شدن میگن درست وقتی ک بیخیال بودیم باردار شدیم بعدم تازه هفته ماه اقدام کردی چ خبرته عجله نکن شبام قبل خواب زیر شکمتو با روغن سیاهدانه چرب کن ماساژ بده صبحا ناشتا عسل و سیاهدانه بخور روزیم یه ساعت پیاده روی کن خیلی موثرن اینا