2777
2789
😂😂 عزیزم انشاءالله ک عاقل تر میشی. یعنی توی جامعه باید بشی

اره والاتوجامعه الان سرسیاست مداراشم کلاه میره چه برسه به ساده هایی مث ما

خدایاشکرت بابت همه چیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین نه باهاشون حرف بزن تو مراسما نه تنها خونشون برو نه تنها باهشون جایی باش نه شمارشون رو داشته باش ...

الانادیگه ازشون دوری میکنم ولی شوهرم خیلی بچه ننه اس هرشب ازسرکارکه میادمستقیم میره به ننه اش سرمیزنه

خدایاشکرت بابت همه چیز
ب هیچ‌وجه اطلاعات درست درباره زندگیتون ب کسی ندید یا جوری ویرایش کنید ک ب نفعتون باشه   &nbs ...

مثلاچجوری ویرایش کنیم یه نمونه مثال بزن

خدایاشکرت بابت همه چیز
مثلاچجوری ویرایش کنیم یه نمونه مثال بزن

مثلا پول داری خب بعد پیش کسی ک ممکنه توقعی ب وجود بیاد از نداری مدام بگی ک مجبور نباشی خرجی کنی یا پیش کسی ک می‌تونه ب هر نحوی کمکت کنه بازم بگی نداری ک چیزی گیرت بیاد دوست پسر من دقیقا این بود  

مثلا پول داری خب بعد پیش کسی ک ممکنه توقعی ب وجود بیاد از نداری مدام بگی ک مجبور نباشی خرجی کنی یا پ ...

یه خاله دارم اونم دقیقااینه لامصب یه جوری میناله که ادم میخوادانگشترشودربیاره بده بهش بگه بروبفروش بزن به زخم زندگیت🤣🤣

خدایاشکرت بابت همه چیز
مثلاساعت دوازده شب زنگ میزنن بیاماروببرفلان جاکارداریم شوهرمم میره یامثلاشوهرم واسه من چیزی بخره اون ...

گوشی شوهرت رو از یه ساعت به بعد بزار رو پرواز اگه کارش با گوشی نیست یه سری اینجوری گفتن چرا برای من نخریدی و فلان جوابشون رو بده اگه دعوا نمیشه با خنده شوخی بببین سیاست فقط خنده شوخیه مثلا بگو اره هر کشی شوهرش براش چیزی میز میخره دیگه تو شوهرت برات فلان چیزو میخره شوهر منم برام اینو میخره و از این حرفا اگه یه جای خواستی بری اونا اولا سعی کن نگی تا لحظه اخر لحظه آخر بگید به شوهرتم بگو نگه بگو اگه اونا بیان من نمیام بریم اونوقت نمیریم و اونام ناراحت میشن پس نگو البته اگه شوهرت باهات پایه اس دکوراسیون خونه رم بزار نظر بدن اصلا بزار تو همه چی نظر بدن هر چی گفتن نه بگو آره نه بگو نه به حرفشون گوش کن آخرم کار خودتو بکن چیزیم گفتن بگو من اینجوری دوست دارم و اینجوری مد بود و از این حرفا

ببین سیاست یعنی بدون دعوا کارت رو پیش ببری و جلو شوهرتم سعی کن جوری باشی فکر نکنه تو بدی بگو هر کاری میکنی به خاطر زندگیتونه

زودرنجیم کلا

یه سوال ،به نظرتون این کار من سیاست بود یانه؟

من تو مراسم که تو خونه مادرشوهرم بود کم کمک کردم بعد خواهرشوهرم پیش شوهرم خیلی شاکی شد که هیچکدوم از عروسها خوب کمک نکردن ،اونجا من اصلا حرفی نزدم،شوهرم خیلی خوب مدیریت کرد و حرف زد. دو روز بعد شوهرم گفت کاش به مادرم کمک می‌کردید، و...بهش گفتم خواهرت من رو نمیگه که من در حد خودم کار کردم،منظورش من نبودم چون من این کارها ....رو کردم.گفت چرا اون روز جوابی بهش ندادی،گفتم خودش کارهایی که به من سپرده بود رو نمیدونه.اون من رو نگفت،عروسهای دیگه رو گفت(چون اونا خیلی کم کمک کردن)

یه خاله دارم اونم دقیقااینه لامصب یه جوری میناله که ادم میخوادانگشترشودربیاره بده بهش بگه بروبفروش ب ...

اینا همه از سیاسته ...کلا شعارش این بود ک خودت نباش جوری وانمود کن هستی ک منفعت داشته باشه برات توی هر موقعیت ی جوری بشو

اینا همه از سیاسته ...کلا شعارش این بود ک خودت نباش جوری وانمود کن هستی ک منفعت داشته باشه برات توی ...

واو بزرگوارچه چیزی هم فرموده🤣🤣🤣

خدایاشکرت بابت همه چیز
یه سوال ،به نظرتون این کار من سیاست بود یانه؟ من تو مراسم که تو خونه مادرشوهرم بود کم کمک کردم بعد ...

نمیدونم تجربه ایی دراین موردندارم شایدم ازسیاستت بوده شایدازسادگیت

خدایاشکرت بابت همه چیز
مثلا با زبون خوش حرف بکشید با ترفندای خاص با مهربونی قربون صدقه ...بعد موزیانه زندگی رو براش جهنم کن ...

قسمت اول و گرفتم قسمت دوم که موزیانه زندگی رو جهنم و کنید بیشتر توصیح بده🤣🤣