2777
2789
من تازه دارم دندون عقل درمیارم عاقل میشم ازاین به بعد🤣🤣🤣

به دندون عقل نیست به تجربه اس تو هنوز خیلی چیزا رو تو زندگی تجربه نکردی به نظرم مجرد باشی وقتی ازدواج کنی انقدر اتفاقا میافته که تجربه ات بالا بره و مجبور شی سیاست به خرج بدی ولی قبلش سعی کن یاد بگیری که اتفاقات زندگیت رو خودت مدیریت کنی نه بقیه

دقیقا. اخه بگو بدبخت خودت یدونشو تو خونت داری

انگاریه دونه براشون کافی نیس حالااگه زنه بره بایکی دیگه حرف بزنه کلی انگ هرزه بهش میچسبونن

خدایاشکرت بابت همه چیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زودعصبانی میشم ولی خواهرشوهرام باپنبه سرمیبرن یه مدت شوهرموبامن دشمن کرده بودن شوهرم فقط میگفت ط ...

به نظرم تو زندگی مشترک تنها کاری و اول کاری ک باید بکنی اینه شوهرت و تو دست بگیری کسی نمیتونه بهم بزنه

به دندون عقل نیست به تجربه اس تو هنوز خیلی چیزا رو تو زندگی تجربه نکردی به نظرم مجرد باشی وقتی ازدوا ...

والاتاالان که زندگیموخانواده شوهرمدیریت میکردن تااینکه بعدچندبارقهرودعوای شدیدحتی کارمون به طلاقم کشیده شدتااینکه شوهرم خودشوجمع کردیکم

خدایاشکرت بابت همه چیز
همه شهرا پیدا میشه اما من تا قبل این مورد فکر نمیکردم مردا بتونن انقد با سیاست رفتار کنن

آره منم دیدم مردا معمولا یا خوب دروغ نمی‌گن یا اعتراف میکنن اما این ادم تا ابدم اعتراف نمی‌کرد تک تک حرفاش حتی حرفای روزمره اش دروغ بود جوری تو ذهن خودش میچید ک بگه فقط بیشتر جذب کنه منم اون زمان ساده خیلی بهم میومدیم  

به نظرم تو زندگی مشترک تنها کاری و اول کاری ک باید بکنی اینه شوهرت و تو دست بگیری کسی نمیتونه بهم بز ...

تامیام جلومادرشوهرم ایناباشوهرم یکم بگوبخندبکنم اوناشدیداباد میکنن ودرآخریه موشی میدونن خیلییییییی خیلیییییی حسودن

خدایاشکرت بابت همه چیز
مثلا چیکار میکنن خانواده شوهرت 

مثلاساعت دوازده شب زنگ میزنن بیاماروببرفلان جاکارداریم شوهرمم میره یامثلاشوهرم واسه من چیزی بخره اونابفهمن یکی ازخواهرش میگه چراواسه من نخریدی بااینکه شوهرداره شوهرشم کارخوبی  وحقوق خوبی داره یامثلاتصمیم میگیرم بریم یه جایی دوتایی یکیشون آویزونمون میشه حتمابایداونم ببریم یاامثلادرمورددکوراسیون خونه ام نظرمیدن اینواینجوری کن اونواونجانذار

خدایاشکرت بابت همه چیز
منم زودعصبانی میشم ولی خواهرشوهرام باپنبه سرمیبرن یه مدت شوهرموبامن دشمن کرده بودن شوهرم فقط میگفت ط ...

ببین نه باهاشون حرف بزن تو مراسما نه تنها خونشون برو نه تنها باهشون جایی باش نه شمارشون رو داشته باش که با شماره باهاشون حرف بزنی در حد سلام و علیک باهاشون باش شوهرت هم اگه چیزی گفت بگو خودت که میبینی من کی با اونا تنها بودم بهشون این حرفا رو بزنم همیشه پیش تو بودم دیگه