سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 عنوان خانما گل بیا بینیم بااین ۲۵۰۰میشه چه گوشی خرید 54 بازدید | 9 پست برا مدرسه میخوام برابچه خواهرم میخوام 🤕 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍 1400/06/29 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کهکشان00 عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 13143 A 10s اگر برای تو مقدر شده باشد، از هفت اسمان عبور میکند تا به تو برسد.
zimhimm عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 807 جی پلاس 💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤
الناز0_0 عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 2869 والا من گوشیم دوسال پیش خریدم 2.5هونور8cخیلیم راضیم هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 شوهرم گوشی فروشی داره چقدر پول داری ۲۵۰۰بیشترنداره برابچه میخوام هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 A 10s مرسی 💗 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 A01 مرسی💖💖 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍