2777
2789
عنوان

کیا مث منن

191 بازدید | 19 پست

اینکه عشقشون اومده خواستگاری و پدرشون راضی نشده به ازدواج و پدرش با پسره بد رفتاری میکنه  بعد موضوع خواستگاری کیا مث منن 

بیاین تورو خدا بگین چیکار میکنین باباتون رضایت بده 

اگه سوره ای قرآنی چیزی ام بلدین بگین بخونم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
پدرت دلیلش چیه ک راضی نیست

به خدا بهانه الکی چون واقعا واقعا از ته دلش پسر رو دوس داره 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یه نفر میشناسم مثل تو بود آخرشم راضی شدن پدر مادرش ولی الان بعد از چند سال میگه کاش ازدواج نمی‌کردم 

معمولا اولش آدم داغه شاید اگه بهتر فکر کنی خودتم منصرف شی 

ولی کلا زندگی خودته ایشالا تهش خوش باشه برات

𝚋𝚎 𝚕𝚒𝚔𝚎 𝚊 𝚛𝚘𝚜𝚎 , 𝚋𝚎𝚊𝚞𝚝𝚒𝚏𝚞𝚕 𝚋𝚘𝚝 𝚙𝚛𝚒𝚌𝚔𝚕𝚢 !!
من یه نفر میشناسم مثل تو بود آخرشم راضی شدن پدر مادرش ولی الان بعد از چند سال میگه کاش ازدواج نمی‌کر ...

مرسی عزیزم قربونت برم خدا خیرت بده دوس دارم تحت هر شرایطی بهش برسم 

میشه دعام کنی اسمم طاهره اس 

هررچی از خدا میخوای بهت بده انشالله 

مرسی عزیزم قربونت برم خدا خیرت بده دوس دارم تحت هر شرایطی بهش برسم  میشه دعام کنی اسمم طاهره ا ...

بهترینا رو برات آرزو میکنم عزیزم ⁦☺️⁩

𝚋𝚎 𝚕𝚒𝚔𝚎 𝚊 𝚛𝚘𝚜𝚎 , 𝚋𝚎𝚊𝚞𝚝𝚒𝚏𝚞𝚕 𝚋𝚘𝚝 𝚙𝚛𝚒𝚌𝚔𝚕𝚢 !!

من صبر کردم بالاخره بهم رسیدیم 

امضام بخون

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

شنیدم چله سوره یاسین رو بخونی خدا بهت نه نمیگه 

اما من میگم بیا نذر کن و از خدا بخواه اگه صلاحه که کار درست شه اگه صلاح نیست خودش با یه نشانه نشونت بده 

از خدا صلاحتو بخواه یه وقت الان داغی واقعا این ازدواج به صلاحت نباشه 

این کاربری واگذار شده است....
ن مثل تو نیستم😅

مرسی که میخندی و مسخره میکنی خوشبحالت که نیستی 

من صبر کردم بالاخره بهم رسیدیم  امضام بخون

واییییی خداروشکر واسه منم با دل پاکت دعا کن بهش برسم اسم طاهره اس 

شنیدم چله سوره یاسین رو بخونی خدا بهت نه نمیگه  اما من میگم بیا نذر کن و از خدا بخواه اگه صلاح ...

مرسی عزیزم قربونت برم خدا خیرت بده 

اگه بهونس که غصه نخور راضی میشه

خدا  از دهنت بشنوه انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده