2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اونجا بودم اونقدر میزدمت خون بالا بیاری 

حالا عصبی میشی مثل من یک اروم بزن رو مای بی بی یا بزارش  چند دقیقه رو تخت تنها بمونه با اسباب بازی هاش اما نزنش

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

عزیزم برو بغلش کن ازش معذرت بخواه. ناز و نوازشش کن. وقتی موهاتو میکشه بهش بگو مامان دردش گرفت و الکی ادای گریه کردن در بیار. باهاش دوست باش

شبا دمنوش گل گاو زبان بخور واسه اعصاب خوبه. به صورت و پیشونیت‌گلاب بزن تا آروم‌شی 

.به نام خدای رنگین‌ کیان .کاش بد نشود آخر این قصه ی بد . ایران همیشه عزادار.ایران همیشه گریان.ایران همیشه غمگین.

الان با سیلی از پیامای ناجور رو به رو ن

میشی‌.

1) سعی کن خودتو کنترل کنی ذکر بگو وقتی عصبی میشی 

۲)وقتی کار بدی میکنه حواسشو پرت کن و به ارومی بهش بفهمون

۳)بیدار که شد بغلش کن بوسش کن ‌.

۴)عذاب وجدان نداشته باش مادرشی دیگ همه ماهم تو بچگی کتک خوردیم

۵)کتک زیاد و بی اندازه بچه رو هار میکنه و بی بند چون بچه هر کاری میکنه میگه تهش کتکه پس راهش کتک نیست

ایییییی بمیرم براشششش چه مظلومه🥺🥺😍😘اشکال نداره بلند شد ازش معذرت خواهی کن و بوسش کن و ببرش بیرون

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!

مشکلی واست پیش اومده؟

توروخدا لایک نکنید!حوصله ندارم برم اعلانمو اینطوری ببینم😢😢میشه لطفا اگه امضامو میبینی واسه اینکه کارام درست بشه و اینکه خوشبخت و عاقبت بخیر بشم واسم دعا کنی؟؟؟ویه صلوات بفرستی برام؟
🙄🙄🙄خوب خودش رو بزنه هم بچه وحشت میکنه و ازش یاد میگیره که

نه این جوری میفهمه کتک درد داره 

دیگه بچرو نمی زنه

با آدم بی ادب دهن به دهن نمی زارم. ترجیح میدم نی نی یارو تگ می کنم اون ادبشون کنه😺

از کمرش نزن طفل معصوم بعدا کمر درد میگیره کاری ک مادر وحشیه من میکرد و الان با این سن تا تکیه ندم نمیتونم بشینم جونم بالا میاد

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️