2777
2789
عنوان

واکسن

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به بزرگ بودن یا کوچیک بودن نداره مگه به سن و ساله یه ترسی که از بچگی با منه  

فکر میکنم ربط به لطف و محبت خدا داره که تا الان روت بوده 

چون برای مثال من تو زمان بارداریم صبح یه آمپول زیر جلدی میزدم به خودم عصر یه دونه دیگه که جمعا شد حدود ۲۵۰ تا

هفته ای یه دونه پرولوتون عضلانی هم تا ماه نهم که جمعا میشه حدود ۴۰ تا به حدی هم غلیظ و سفته که تزریقش حدود ۵ دقیقه طول میکشه شما فکر کن زن حامله با بچه ۸ ماهه تو شکم صبح تا بیدار میشدم یه آمپول به خودم میزدم عصر شوهرم یه دونه دیگه بهم میزد شب هم میرفتم تزریقاتی به زور خودم رو میکشیدم بالا روی تخت به دنده میخوابیدم واسه پرولوتون و به حدی درد میکشیدم که شوهرم تقریبا جنازه ام رو روی دستش میاورد میذاشت صندلی عقب😁

دیگه واست بگم که تو ۲۸ هفتگی ۶ تا بتامتازون همزمان زدم و تو ۳۱ هفتگی هم ۶ تا بتامتازون دیگه همزمان😁 

خیلی دیگه هم بود که افسار شمارشش از دستم در رفته 

۳۰ سالم هم بیشتر نیست

واسه همین راستش رو بخوای درد واکسن کرونا رو اصلا نمیفهمم🤣🤣🤣

بله شما درست میگی ربط به سن و سال نداره ربط به این داره که سوگلی خدا باشی یا نباشی 

قدر خودت رو بدون😍

.Pain🔥you made me a believer

فکر میکنم ربط به لطف و محبت خدا داره که تا الان روت بوده  چون برای مثال من تو زمان بارداریم صب ...

منظوری نداشتم که ناراحتتون کنم واقعا عذر میخوام..حق با شماست خداروشکر که الان سلامت هستید نشون دهنده اینه که درد ازتون یه زن کاملا قوی ساخته و به خانوادتون تبریک میگم بابت داشتن شما من به حدی از این قضیه رنج میبرم که اگر سرما بخورم دکتر نمیرم حتی اگر در حد مرگ باشه و از این قضیه ناراحتم دوست دارم به این قضیه ترس غلبه کنم 

منظوری نداشتم که ناراحتتون کنم واقعا عذر میخوام..حق با شماست خداروشکر که الان سلامت هستید نشون دهنده ...

عزیزم من ناراحت نشدم اصلا و ابدا عذر خواهی نکن 

سعی کردم یه جوری پیش پا افتاده واست نشونش بدم🤣

بله دوست خوشگلم درد از آدم یه موجود خشن می‌سازه 

این خوب نیست که یکی مثل من به عنوان یه بانو که نمونه یه موجود لطیف و ظریفه تا این حد بی حس باشه اما خب خواست خدا بوده 

انشالله که هیچوقت تو موقعیتی قرار نگیری که تا این حد از آمپول نترسی 

ولی کلی بخوام بهت بگم واکسنی که توی بازو زده میشه تو عضله دلتویید تزریق میشه و دردش خیللللللللی خفیفه اصلا نگران نباش شاید در حد نیش یه پشه حسش کنی

.Pain🔥you made me a believer