2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم میترسیدم رفتم اونجا مرده اومد بزنه گفتم توروخدا خوب بزن میترسم گف هیچی نیس اصلن نمیفهمی سوزناش خیلی نازکه درد نداش 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

تو دوران بارداری روزی دو تا آمپول عضلانی و یه آمپول زیرپوستی میزدم .ترس نداره که

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

من یساعته سینوفارم زدم با شوهرم رفتم

نه درد نداشت اصلا

ولی من چون پانیک دارم ترسیدددددم😒😥😥

الانم خونه مامانم هستم🌹

فقط یزره سرم درد گرفته ک ماله همون پانیکه😑

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
ربطی به بزرگ بودن یا کوچیک بودن نداره مگه به سن و ساله یه ترسی که از بچگی با منه  

ای بابا سن چیه

من از۲۵سالگی انقد واسه معده و دیسک کمرم امپول زدم خیالم نمیومد تازه دردم داشتن😑😑

فردا۳۷سالم میشه

الان پانیک دارم اینجوریم😩😩

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

هنوز ننشستی بهت میگه پاشو برو، اصلا تا میای حس بگیری تموم شده، برو خیالت راحت 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
وای منم میترسیدم رفتم اونجا مرده اومد بزنه گفتم توروخدا خوب بزن میترسم گف هیچی نیس اصلن نمیفهمی سوزن ...

خداکنه واقعا درد نداشته باشه من دانشجوام و بخاطر دانشگاه مجبورم برم بزنم ولی خیلی میترسم😂

خداکنه واقعا درد نداشته باشه من دانشجوام و بخاطر دانشگاه مجبورم برم بزنم ولی خیلی میترسم😂

نترس چیزی نمیفهمی همه الکی تلقینه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب