2777
2789
عنوان

جراحی بینی گوشتی

1614 بازدید | 22 پست

دوستان قصد جراحی بینی دارم به چند دکتر مراجعه کردم گفتند نتیجه ایده ال و عالی نمیشه و گفتند بینیت گوشتیه البته بیشتر نوکش / کسی تجربه عمل بینی گوشتی نداره که خوب شده باشه 

دکتری میشناسید معرفی کنید ؟؟؟!!!! 

کجایی من دوستم دماغش اندازه کف دست بود انقدر گوشتی و درشت بود رفت پیش دکتر نوروزی حدود دوماهه اصلا باورم نمیشه بینیش انقدر خوب دراومده باشه تازه خبلی باد داره و مامانش همون اولای عملش فوت کرد خیلی گریه اینا کرد اصلا ملاحضه عملشو نکرد ولی الان دوماه کمتره عمل کرده عااالی شده 

کجایی من دوستم دماغش اندازه کف دست بود انقدر گوشتی و درشت بود رفت پیش دکتر نوروزی حدود دوماهه اصلا ب ...

من تهرانم 

عکس دوستتونو ندارید ببینممم

هزینه عملشو نمیدونید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ج راحی بینی گوشتی به خاطر گوشتی بودن و ضخامت زیاد غضروف ممکنه مشکل ایجاد کنه بعدا برا همین عمل سختیه و هرکسی نمیتونه خوب درش بیار ه دکتر نسرین راستا جراحی بینی که می تونه اینکارو کنه و من که راضیم از کارش

من بینی گوشتی و خیلی بزرگی داشتم با پوست خیلی ضخیم اصلا امیدی نداشتم که بینیم خوب بشه دوستم بهم دکتر پژمان سرشارزاده رو معرفی کرد پیششون عمل کردم نتیجه عملم عالی شد از چیزی که انتظارشو داشتم خیلی خیلی بهتر شده .... هر سوالی دارم از طریق این سایت خیلی راحت ازشون مشاوره آنلاین می گیریم و خیالم راحتم که همیشه میتونم باهاشون در ارتباط باشم https://mavarateb.com/doctor/دکتر-پژمان-سرشار-زاده

سلام عزیزم، من خودم بینی گوشتی داشتم و همه میگفتن که نتیجه خوبی نمیگیری. اما من به توصیه یکی از دوستانم به دکتر نیکومرام مراجعه کردم و عمل جراحی بینی انجام دادم. واقعا خیلی خوشگل شده و خیلی راضیم ازش    

بچه ها یه سوالی دارم ازتون من می خوام عمل بینی کنم بینیم گوشتیه دوس دارم مدل طبیعی یا نیمه فانتزی دربیاد از کل دوستام همکارام و آشناهام سوال کردم کلی نمونه کار جراحای بینی رو دیدم از کار دکتر پژمان سرشارزاده خیلی خوشم اومده کسی تجربه عمل پیش ایشون رو داره راهنماییم کنه؟

بچه ها یه سوالی دارم ازتون من می خوام عمل بینی کنم بینیم گوشتیه دوس دارم مدل طبیعی یا نیمه فانتز ...

من یسال و نیم پیش عمل کردم با دکتر سرشارزاده بینیم مشکل زیاد داشت انحراف و افتادگی و مشکل تنفسی داشتم کاملا همه مشکلاتم حل شدش و بینیم انقد خوش فرم شده که هرکی منو میبینه اسم جراحمو می پرسه   من بهت پیشنهاد میکنم عزیزم چون خودم تجربه خوبی از عمل پیش ایشون داشتم. باز سوالی داشتی بپرس ازم