2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 37 پست
دیوونه شدی دختر ؟؟ چیشده چیکار میکنه منم یه زمانی مامان و بابام خیلی اذیتم میکردن اما امتحان از سوی ...

هیچی می گه با پسری که دوستش ندارم ازدواج کنم اعصابم را خورد کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم میترسم ولی خوب اگه آدم مجبور باشه گاهی وقتا آرامشش رو فقط و فقط تو مرگ میبینه،،،،  یه فکر ...

میفهمم عزیزم درک میکنم گاهی اوقات اینقدری آدم درگیر مشکلات و ازاین جور مساعل میشه ک واقعا حق داره فک کنه به مرگ ولی حق نداره عملیش کنه 

بالاخره صبح میشه این شب ☹️🥺

نگران نباش دردامون داعمی و همیشگی نیست 

بالاخره ترمیم پیدا میکنه فقط زمان میبره ‌میدونم سخت میگذره اما میگذره 

از ته دلم از خدا میخوام به آرامش‌ برسی و بهترینا نصیب قلب پاکت بشه ❤️🥺😍

هیچی می گه با پسری که دوستش ندارم ازدواج کنم اعصابم را خورد کرده

تا تو نخوای هیچ اتفاقی نمیفته مطمئن باش در ضمن بهش بگو ازدواج کنم ک چن سال دیگ طلاق بگیرم 

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻
شاید بتونم تحمل کنم،،،، آخه اینجا برام غیرقابل تحمله واقعا 

مطمئن باش نمیتونی مطمئن باش حتما کس دیگه ام وجود داره ک خیلی وضعیتش از تو بدتره

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻
نمی شود باهاش صحبت کرد ناراحتم می کند

صحبت کن عزیزم ناراحتتم حرد تحمل کن و ادامه صحبتت کن میدونم مادرت خیلی دوست داره پس اگر چیزی ناراحتت کرده باهاش حرف بزن و بخاطر حرفش که ناراحتت میکنه دلیل منطقی بخواه

اگر قضییه ازدواجه میتونی بهش بگی من آمادگی زدواج ندارم خوبه ازدواج کنم فرداوس فردا طلاق بگیرم بیام بهش بگو من نمیتونم الان برام زوده