2777
2789
عنوان

توروخدا خانوما بیاین همه

90 بازدید | 19 پست

من ۵روز پیش نزدیکی داشتم پریودم نشدم و الان یه لکهای قهوه ای دیدم.دیروز آز دادم منفی بود بیبی چک هم منفی بود ...ممکنه زود رفته باشم آزمایشگاه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=208583037]ببین هر موقع از موعد عادت ماهانه ات گذشت برو آز بده من خودم میزارم یه هفته بگذره بعد بی بی میزنم نش ...[/QUOTE

۲روزه گذشته اما بخاطر لکهای قهوه ای گفتم شاید لانه گزینی باشه بارداریمم حتی عددش ۱ هم نبود

ببین هر موقع از موعد عادت ماهانه ات گذشت برو آز بده من خودم میزارم یه هفته بگذره بعد بی بی میزنم نش ...

ببخش گلم منم سه روز ازموعد گذشته بی بی زدم دوبار منفی بود ولی نفخ دارم ومعدم بهم ریخته ممکنه باردار باشم؟ 

[QUOTE=208583037]ببین هر موقع از موعد عادت ماهانه ات گذشت برو آز بده من خودم میزارم یه هفته بگذره بع ...

عزیزم لانه گزینی ب این زودی نمیشه دوهفته از رابطه بگذره بعد اون خون قهوه ای لکه لانه گزینی هس

ببخش گلم منم سه روز ازموعد گذشته بی بی زدم دوبار منفی بود ولی نفخ دارم ومعدم بهم ریخته ممکنه باردار ...

یه نشونه دیگه که خودم موقع بارداری دارم ،سفت شدن سینه هاست ،،ولی بهترین گزینه صبر کردن تا مشخص بشه

ایشالا خدا به هممون فرزند سالم و صالح بده

یه نشونه دیگه که خودم موقع بارداری دارم ،سفت شدن سینه هاست ،،ولی بهترین گزینه صبر کردن تا مشخص بشه ...

قربونت بشم من طبیعی جلوگیری دارم و فعلا بچه نمیخوام الانم سه روز گذشته ازموعد اگه باردار بودم بی بی مثبت میشد مگه نه؟