2777
2789
عنوان

لطفا بیاید

48 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من 18سالمه مامانم گفت ک یه خاستگار وکیل برام اومده من خودم قصدم درس خوندنه مادرمم میگ درس بخووون مادرم ب طرف گفته ک دختر دانشگل قبول شده میخواد درس بخونه گفته میزاره ک درس بخونم .

شما جای من بودید چیکار میکردید

از ی ور اصلا ب این چیزا فکر نکردم و نمیکنم از طرف دیگه مادرم گفت شرایطش خوبه😶

باید از سمت خدا معجزه نازݪ بشودتا دلم باز دلم دݪ بشود./ مثݪ برف ݕاش ★زےبا وݪی سرد/فقط خدا! او باشڋ چ غݥ از سےلاب حتے با قایق ڪاغذے/زندگے قانوݩ باؤڔها و ݪےاقت هاسٺ هݥےشه بادر داشٺه باش ڪ ݪایق ݕهتریݩ هایے/ے ملکه باید فقط مال شآهش باشِِ ن کل دربار/ عاشق طبیعت⛺🌉,ی دختر سر زنده و شاد،فیلمباز و انیمیشن باز حرفه اییم😎/نی نی سایت سایتِ مورد علاقمه😍💛/اروم اروم اومد بارون🌧 شدیم عاشق👩‍❤️‍👨زدیم بیرون🌃اومد نم نم نشست شبنم💧☁رو موهامون روموهامون👩‍❤️‍👨

نمیدونم باید ببینیش ببین اخلاقش چطوره شرایطش 

بهشم بگو میخوای درس بخونی

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیدونم باید ببینیش ببین اخلاقش چطوره شرایطش  بهشم بگو میخوای درس بخونی

اخه مادرم بهش گفته فیلا نیان گفتن فقط حرفشو بزنن

نمیدونم چیکار کنم😞

باید از سمت خدا معجزه نازݪ بشودتا دلم باز دلم دݪ بشود./ مثݪ برف ݕاش ★زےبا وݪی سرد/فقط خدا! او باشڋ چ غݥ از سےلاب حتے با قایق ڪاغذے/زندگے قانوݩ باؤڔها و ݪےاقت هاسٺ هݥےشه بادر داشٺه باش ڪ ݪایق ݕهتریݩ هایے/ے ملکه باید فقط مال شآهش باشِِ ن کل دربار/ عاشق طبیعت⛺🌉,ی دختر سر زنده و شاد،فیلمباز و انیمیشن باز حرفه اییم😎/نی نی سایت سایتِ مورد علاقمه😍💛/اروم اروم اومد بارون🌧 شدیم عاشق👩‍❤️‍👨زدیم بیرون🌃اومد نم نم نشست شبنم💧☁رو موهامون روموهامون👩‍❤️‍👨
رشته دانشگاهیت چیه؟

هنوز اعلام نتایج نکردن ولی فرهنگیانو زدم ک دعوت نشدم بعدش علوم تربیتی بعدشم اقتصاد و روان شناسی

هنوز اعلام نتایج نکردن ولی فرهنگیانو زدم ک دعوت نشدم بعدش علوم تربیتی بعدشم اقتصاد و روان شناسی

باهاش‌ حرف بزن‌

ولی فعلا ازدواج نکن

یه ۶ماهی رو بزار برا شناخت تو این فاصله خودتم کتابای مربوط به زندگی زناشویی و شناخت مردان و زنان و ....رو بخون 

در کل با این سن ازدواج کردنت موافق نیستم‌

ولی چند سالشه‌ آقا؟اگه اختلاف سنی هم دارید که اصلا

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد