2777
2789
عنوان

لطفا بیاید

46 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من 18سالمه مامانم گفت ک یه خاستگار وکیل برام اومده من خودم قصدم درس خوندنه مادرمم میگ درس بخووون مادرم ب طرف گفته ک دختر دانشگل قبول شده میخواد درس بخونه گفته میزاره ک درس بخونم .

شما جای من بودید چیکار میکردید

از ی ور اصلا ب این چیزا فکر نکردم و نمیکنم از طرف دیگه مادرم گفت شرایطش خوبه😶

باید از سمت خدا معجزه نازݪ بشودتا دلم باز دلم دݪ بشود./ مثݪ برف ݕاش ★زےبا وݪی سرد/فقط خدا! او باشڋ چ غݥ از سےلاب حتے با قایق ڪاغذے/زندگے قانوݩ باؤڔها و ݪےاقت هاسٺ هݥےشه بادر داشٺه باش ڪ ݪایق ݕهتریݩ هایے/ے ملکه باید فقط مال شآهش باشِِ ن کل دربار/ عاشق طبیعت⛺🌉,ی دختر سر زنده و شاد،فیلمباز و انیمیشن باز حرفه اییم😎/نی نی سایت سایتِ مورد علاقمه😍💛/اروم اروم اومد بارون🌧 شدیم عاشق👩‍❤️‍👨زدیم بیرون🌃اومد نم نم نشست شبنم💧☁رو موهامون روموهامون👩‍❤️‍👨

نمیدونم باید ببینیش ببین اخلاقش چطوره شرایطش 

بهشم بگو میخوای درس بخونی

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم باید ببینیش ببین اخلاقش چطوره شرایطش  بهشم بگو میخوای درس بخونی

اخه مادرم بهش گفته فیلا نیان گفتن فقط حرفشو بزنن

نمیدونم چیکار کنم😞

باید از سمت خدا معجزه نازݪ بشودتا دلم باز دلم دݪ بشود./ مثݪ برف ݕاش ★زےبا وݪی سرد/فقط خدا! او باشڋ چ غݥ از سےلاب حتے با قایق ڪاغذے/زندگے قانوݩ باؤڔها و ݪےاقت هاسٺ هݥےشه بادر داشٺه باش ڪ ݪایق ݕهتریݩ هایے/ے ملکه باید فقط مال شآهش باشِِ ن کل دربار/ عاشق طبیعت⛺🌉,ی دختر سر زنده و شاد،فیلمباز و انیمیشن باز حرفه اییم😎/نی نی سایت سایتِ مورد علاقمه😍💛/اروم اروم اومد بارون🌧 شدیم عاشق👩‍❤️‍👨زدیم بیرون🌃اومد نم نم نشست شبنم💧☁رو موهامون روموهامون👩‍❤️‍👨
رشته دانشگاهیت چیه؟

هنوز اعلام نتایج نکردن ولی فرهنگیانو زدم ک دعوت نشدم بعدش علوم تربیتی بعدشم اقتصاد و روان شناسی

هنوز اعلام نتایج نکردن ولی فرهنگیانو زدم ک دعوت نشدم بعدش علوم تربیتی بعدشم اقتصاد و روان شناسی

باهاش‌ حرف بزن‌

ولی فعلا ازدواج نکن

یه ۶ماهی رو بزار برا شناخت تو این فاصله خودتم کتابای مربوط به زندگی زناشویی و شناخت مردان و زنان و ....رو بخون 

در کل با این سن ازدواج کردنت موافق نیستم‌

ولی چند سالشه‌ آقا؟اگه اختلاف سنی هم دارید که اصلا

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد