2821
2789
عنوان

درس خواندن

313 بازدید | 25 پست

برای هر مقطع تحصیلی باید چند ساعت در روز درس خوند به نظرتون؟

ابتدایی

متوسطه اول 

متوسطه دوم

دانشگاه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

بستگی ب کیفیت مطالعه دار ع ن ساعت مطالعه .بستگی ب خوده آدم داره

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تا قبل متوسطه دوم نمی‌خواد خیلی سخت بگیری یاد بگیری کافیه متوسطه دوم باید خوب بخونی برای کنکور تا دانشگاه قبول شی دانشگاه هم رفتی باید دو برابر درس بخونی 

میشه یه صلوات برای حاجتم با دلای مهربونتون مهمونم کنید 
ابتدایی ده دقیقه راهنمایی نیم ساعت دبیرساان ۵ ساعت دانشگاه نرفتم هنوز

ده دقیقه 😂

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
ابتدایی ده دقیقه راهنمایی نیم ساعت دبیرساان ۵ ساعت دانشگاه نرفتم هنوز

😐😐😐😐😐

ابتدایی اونجور ک تو میگی تو ده دیقه اصلا نمییشه مشق نوشت!! 

ابتدایی ۳ ساعت الا ۵ ساعت کافیه .‌ن ده دیقه

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 
دبیرستان ۵ ساعتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا مردم دارن ۱۹ ساعت درس میخونن رتبه نمیارن تو میگی ۵ ساعت😑

😂

ابتدایی دوساعت معمولا 

راهنمایی ۳،۴ ساعت 

دبیرستان ۷،۸ ساعت 

این واسه یه بچه زرنگه 😉

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊

ساعتی نیست به هوش طرف بستگی داره بعضی هابایک ساعت مطلب رومی گیرن بعضی هاهم باید چندین ساعت بخونن نمیشه برای دونفریک ساعت رومشخص کرد

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین