2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

319 بازدید | 21 پست

دوستان من 3 ماهه عروسی کردم و شاغلم خانواده همسرم شهرستانی هستن به علت کاری در این مدت تابستان 3 بار اومدن تهران خونه من خوشحال میشم و میزبانم اما مشکل اینجاست، بعد اتمام کارشون 3-4 روز هم برای تفریح میمونن، منم شاغلم برادر شوهرم نامحرمه  همش حجاب دارم خونه م هم خیلی کوچیکه خودشون خیییلی کمک میکنن ولی نمیفهمن که مهمون دو روز سه روز نه یه هفته خونه تازه عروس چتر بشن. خسته میشم واقعا میخوام بهشون بفهمونم خونه من هتل نیست و بعدا فامیلای دیگشون رو هم به هیییییچ وجه میزبان نیستم اینا هم پدر و مادر همسرم هستن که میزبانم....خواهشا راهنماییم کنید ممنونم:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه اینجور مواقع فقط خودمو میزنم به مریضی میرم میخوابم میگم حالم خیلی بده رو صورتمم نشون میدم اصلا شک نمیکنن میمونن بعد شام یا نهار میرن وقتایی که زیاد میرن و میان این کارو میکنم فقط

من بودم یه چند بار زیر زبونی میگفتم که بشون بر بوخوره برن نه مستقیم ها یه جور دیگه 😂 ولی خوب همه که مثل من رک نیستم شاید بخوای بی حترامی نشه به شوهرت نمیتونی بگی 

هیچ در هیچ ... معنی زندگی 

بعد بینشون نشستی یجوری بهشون بگو مثلا خانواده خودتو مثال بزن بگو ما رسم داریم خونه تازه عروس نمیرن تا چند سال من اینو میگفتم تابحالم هیچ کس نیومده از هر دو طرف بیانم میرن خونه مادرم یا مادرشوهرم خواستم میرم اونجا میبینم

من بودم یه چند بار زیر زبونی میگفتم که بشون بر بوخوره برن نه مستقیم ها یه جور دیگه 😂 ولی خوب همه که ...

چرا شوهرم هم میدونه همش ازم عذرخواهی میکنه میگه شرمنده ام جبران میکنم خودشم تعجب کرده که اینسری خیلی موندن

خوب اگه شوهرت شعور داره درک میکنه بهش بگو معذبی خودش بهشون میفهمونه اگه که نه شعور نداره گیر افتادی ...

شوهرم اتفاقا متوجهه همش ازم عذرخواهی میکنه و خیلی کمکم میکنه ولی به هر حال برای احترام پدر و مادرش نمیتونه چیزی بگه