2777
2789
عنوان

بد غذایی همسر

196 بازدید | 18 پست

همسر من فوق العاده بد غذا ست  قبلا فقط و فقط قرمه و قیمه و کتلت و مرغ و استامبلی و ماکارونی میخورد فقط همینا یعنی هفت روز هفته جدیدا فقط قرمه و کتلت و ماکارانی میخوره  دیشب دیگه خسته شدم انقدر غذا درست کردم ریختم بیرون دیشب میگه اصلا نمیخوام برام غذا بزاری  دعوامون شد جوری شده که پسرم بد غذا کرده اونم هر غذایی رو نمیخوره به نظرتون چیکار کنم دیگه براش نذارم یا همون سه تا غذا رو براش بزارم درضمن  امروز قهر کرده صبحونه هم نخورد رفت بخدا خسته شدمهمسر من فوق العاده بد غذا ست  قبلا فقط و فقط قرمه و قیمه و کتلت و مرغ و استامبلی و ماکارونی میخورد فقط همینا یعنی هفت روز هفته جدیدا فقط قرمه و کتلت و ماکارانی میخوره  دیشب دیگه خسته شدم انقدر غذا درست کردم ریختم بیرون دیشب میگه اصلا نمیخوام برام غذا بزاری  دعوامون شد جوری شده که پسرم بد غذا کرده اونم هر غذایی رو نمیخوره به نظرتون چیکار کنم دیگه براش نذارم یا همون سه تا غذا رو براش بزارم درضمن  امروز قهر کرده صبحونه هم نخورد رفت بخدا خسته شدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابا برو خداتو شکر کن گفتم الان وضعت از من بدتره خدا شاهده همسر من فقط کتلت و املت و مرغ میخوره مرغم یا باید سرخش کنم یا آبپز کنم ، تو خورش که رب داره اصلا نمیخوره 

«الهم صل علی سیدینا محمد و علی آله و صحبه و سلم   ما صلیت علی ابراهیم و علی آل ابراهیم انک حمید مجید» 

همسر منم بدغذاس 

ولی سختگیر نیس ک حتما باید همونا رو برام درست کنی 

میگه ولش کن ی چی میخورم تو برا خودتون هرچی میخوای درست کن 

از اول یکاری کردم ک پسرم همه مدل غذایی و میخوره و بدغذا نیس 

بابا برو خداتو شکر کن گفتم الان وضعت از من بدتره خدا شاهده همسر من فقط کتلت و املت و مرغ میخوره مرغم ...

اگه پیاز تو غذا باشه بهش لب نمیزنه ببین من سر غذا خوردنش افسردگی گرفتم از بس پختم و ریختم دور ، دخترامم مثل باباشون شدن

«الهم صل علی سیدینا محمد و علی آله و صحبه و سلم   ما صلیت علی ابراهیم و علی آل ابراهیم انک حمید مجید» 

شوهرمنم همینه خیلی بد غذاس کاریشم نمیشه کرد

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
بابا برو خداتو شکر کن گفتم الان وضعت از من بدتره خدا شاهده همسر من فقط کتلت و املت و مرغ میخوره مرغم ...

خوب منم سه جور میخوره من الان مشکل پسرم هست که داره مثل باباش میشه

خوب منم سه جور میخوره من الان مشکل پسرم هست که داره مثل باباش میشه

دخترای منم مثل باباشون شدن