2777
2789
عنوان

دوستان تو روخدا بگین چکارکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 23 پست
فعلا کارمون التماس دکتراس نمیدونیم چکارکنیم بهد۲۰۳۰ چطوری میشه گفت شاید تاثیری داشته باشه واز ترس آب ...

نمیدونم به خدا خدا آدمو محتاج خلق نکنه منم بتازگی پدرمو از دست دادم خوب میفهمم چی میگی جلو رو خودم پرپر شد رفت خدا به خاله ات شفا بده از تمام وجودم براش دعا میکنم

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
دور از جونشون  چرا آوردنش بخش؟

دکتر بیهوشی اجازه نداد یه دکتر شیفت اومد اون اجازه داد اوردنش بخش دکتر خودشم اینجا فقط همین یه بیمار رو داره اصلا نیومده

خدایا نگاهت رو از ما نگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم به خدا خدا آدمو محتاج خلق نکنه منم بتازگی پدرمو از دست دادم خوب میفهمم چی میگی جلو رو خودم پ ...

خداپدرتون رو رحمت کنه الان ۳۰ روزه میرم بیمارستان میبینم مریضا از بیکسی وبی مراقبتی می میرن خدا خودش به خاله م رحم کنه ۴تا بچه داره ۱۰سال مونده بازنشست بشه 

خداپدرتون رو رحمت کنه الان ۳۰ روزه میرم بیمارستان میبینم مریضا از بیکسی وبی مراقبتی می میرن خدا خودش ...

خدا رحم کنه واقعا واسه شفاش حمد میخونم

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
چه جوری میتونم به ۲۰۳۰بگم حداقل شاید از ترس رسانه دنبال کارش رو بگیرن 

عزیزم برید ببینید دکتر خالتون داخل کدوم بیمارستان دیگه کار میکنه، خودتون حضورا برید دکترشو  ببینید بهش بگید حال خالتون وخیمه، بقیه دکترا هم به دادش نمیرسن 

شاید خدا خواست اومد تویه بیمارستانی که خالتون هست بهش سر زد

کاربر سال 97 هستم، کاربری قبلیم تعلیق شده   
عزیزم برید ببینید دکتر خالتون داخل کدوم بیمارستان دیگه کار میکنه، خودتون حضورا برید دکترشو  ببی ...

دیگه کار ازکار گذشت خاله م بحالت بیهوشی بردنش آی سیو دکترا ناامیدمون کردن مگه خدا به دادمون برسه

خدا رحم کنه واقعا واسه شفاش حمد میخونم

خدابه دلت شادی بده دوباره بردنش آی سیو ناامیدمون کردن بچه هاش چشم ندارن ازبس گریه میکنن خداخودش اگه به دادمون برسه

خدابه دلت شادی بده دوباره بردنش آی سیو ناامیدمون کردن بچه هاش چشم ندارن ازبس گریه میکنن خداخودش اگه ...

دوباره دعا میکنم خدا به بچه هاش ببخشه❤