2777
2789

رستورانو کافه کیک ببر موزیک پخش کنن کیکو بیارن براش

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کیکو بذار بالای در همینکه درو باز کنه بیوفته رو کلش🚶🏿‍♀️

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
الحق ک مادرشوهری😂 رابطه خراب کن

کم کم میخاستم راضیش کنم شمعارو هم روشن کنه رو کیک بذاره😂

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
گناه داره ک😂

سورپرایز میشه خب😂

بعد صداش میزنی کله کیکی

ینی دست مادرشوهرمم از پشت بستی😂

😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز