2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 27 پست
تمام سعیتو میکنی ک قبول شی اخرش نتیجشو میبینی احتمال داره قبول نشی یکم نا امیدی و بخاطر همین از تلاش ...

مرسی عشقم اگه در مورد ازدواجم بگی هم ممنونم

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
فداتشم❤

درباره نامزدمم خواستی بگو 🙈

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عشقم اگه در مورد ازدواجم بگی هم ممنونم

ب زودی یه خاستگار میاد برات که جواب رد میدی چون خوشت نمیاد ازش بعد نتیجه رشتت با ی پسری اشنا میشی ک دوستت داره و قصدش ازدواج و تو دربارش فکر میکنی 

چیشو بگم 

شغل همسرم چی میشه یعنی همین جا مشغول میشه یا جای دیگ؟

با اون دوتا چیزی ک تو ذهنمه میتونم موفق شم؟

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
ب زودی یه خاستگار میاد برات که جواب رد میدی چون خوشت نمیاد ازش بعد نتیجه رشتت با ی پسری اشنا میشی ک ...

عزیزم برا منم بگو

یه اسفندی خاص ک غصه هاش ان شالله تموم میشه واسه خوب شدن زندگیم ی صلوات بفرست 
3.سال دیگ.تو این مدت ی خاستگارم برات میاد ک خودت ردش میکنی

من با کی ازدواج میکنم؟

شغلم و دانشگاهم چطوری میشه؟

توروخدا لایک نکنید!حوصله ندارم برم اعلانمو اینطوری ببینم😢😢میشه لطفا اگه امضامو میبینی واسه اینکه کارام درست بشه و اینکه خوشبخت و عاقبت بخیر بشم واسم دعا کنی؟؟؟ویه صلوات بفرستی برام؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز