2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 27 پست
تمام سعیتو میکنی ک قبول شی اخرش نتیجشو میبینی احتمال داره قبول نشی یکم نا امیدی و بخاطر همین از تلاش ...

مرسی عشقم اگه در مورد ازدواجم بگی هم ممنونم

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
فداتشم❤

درباره نامزدمم خواستی بگو 🙈

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرسی عشقم اگه در مورد ازدواجم بگی هم ممنونم

ب زودی یه خاستگار میاد برات که جواب رد میدی چون خوشت نمیاد ازش بعد نتیجه رشتت با ی پسری اشنا میشی ک دوستت داره و قصدش ازدواج و تو دربارش فکر میکنی 

چیشو بگم 

شغل همسرم چی میشه یعنی همین جا مشغول میشه یا جای دیگ؟

با اون دوتا چیزی ک تو ذهنمه میتونم موفق شم؟

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
ب زودی یه خاستگار میاد برات که جواب رد میدی چون خوشت نمیاد ازش بعد نتیجه رشتت با ی پسری اشنا میشی ک ...

عزیزم برا منم بگو

یه اسفندی خاص ک غصه هاش ان شالله تموم میشه واسه خوب شدن زندگیم ی صلوات بفرست 
3.سال دیگ.تو این مدت ی خاستگارم برات میاد ک خودت ردش میکنی

من با کی ازدواج میکنم؟

شغلم و دانشگاهم چطوری میشه؟

توروخدا لایک نکنید!حوصله ندارم برم اعلانمو اینطوری ببینم😢😢میشه لطفا اگه امضامو میبینی واسه اینکه کارام درست بشه و اینکه خوشبخت و عاقبت بخیر بشم واسم دعا کنی؟؟؟ویه صلوات بفرستی برام؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز