2777
2789
عنوان

یه دقیقه میاین

89 بازدید | 7 پست

دوستای عزیزم تاپیک قبلی که زدم، یه عده فکر کردن دارم دروغ میگم، یه عده گفتن واکسن هراسی نکن، اما بخدا من اصلا واکسن هراسی نکردم، همیشه خودم دعا میکردم واکسن زودتر بیاد تا بزنیم و ایمن بشیم، مامانم با چه شوق و ذوقی رفت واکسن زد، اما ای کاش قبلش از سلامت بدنش مطمئن میشد، نمیدونید چه درد و عذابی میکشه ادم وقتی عزیز ترینش رو تخت بیمارستان باشه، اونم نزدیک به دوماه، لطفا اگه تاپیک قبلی رو باور نکردید، نمک رو زخمم نپاشید و رد شید از تاپیک، اگه یه ذره ناراحت شدید، فقط یه دعای کوچولو بکنید تا مامانم حالش خوب شه🙏👬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شفاشون بده حمد خوندم براشون چه مشکلی براشون پیش اومد؟چه واکسنی زدن؟؟

مامانم از قبل سرطان خون داشته اما نهفته بوده، وقتی واکسن زد، حالش بد شد، و بعد فهمیدیم سرطان خون داره، کاش فقط همین بود، بخاطر سرطان بدنش بشدت ضعیف شد، و قارچ سیاهم گرفته، اگه از قبل میدونستیم با دکتر مشورت میکردیم که واکسن بزنه یا نه😭

مامانم از قبل سرطان خون داشته اما نهفته بوده، وقتی واکسن زد، حالش بد شد، و بعد فهمیدیم سرطان خون دار ...

الهی خدا بحق دستای بریده ی اربابم حضرت عباس شفاشون بدن😔بخدا ناراحت شدم براشون ایه الکرسی میخونم❤

خیلی خیلی ممنونم🙏الهی خدا همه مریضا رو شفا بده🙏

الهی امین!میتونید بهشون یکمی اب زمزم و تربت کربلا بدین بخدا من تو این کرونا اخری ک گرفتم هرشب اشهدمو میخوندم تربت و اب زمزم خوردم حالم خوب کرد

شفا نزد تربت امام حسین خواهری❤❤❤❤