2821
2789
عنوان

التماس دعا

97 بازدید | 10 پست

بچها برادرم بی گناه خدا خودش شاهده تقصیر کار شوهر من بودم ولی بخاطر خودمو بچم برادرم گردن گرفته از خودم ۷ سال کوچیک تره بهش ۱ سال زندان با ۵۴ ملیون و ۷۴ ضرب شلاق دادن نه پول جریمه داریم بدیم نه من طاقت دادم بره زندان فردا قراره باهاش برم دادگاه التماس کنم یه کم کمش کنن تو به اون خدایی یا هر چیزی که قبول دارید جانه عزیزترین فرد زندگیتون دعا کنید حداقل یه کم از حکم وجریمش کم کن تو رو خدا🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون تنها امیدش منم البته اون نگفته بیا خودم میخام باهاش برم چون نه مادر داریم نه پدر ۱ خواهر ۲تا برادر هستیم منم بزرگه ادم تو این شرایط یا هر چیزه دیگی تازه متوجه میشه مادر پدر یه بزرگتر چقدر خوب که باشه ولی حیف

من فردا با دعاهای شما که پشت سرمه میرم تورو خدا دعا کنید داداشم پاش به کلانتری نخرده چه برسه زندان التماس میکنم دعا کنید خدا صداتونو میشنوه به خدا با گریه دارم مینویسم