2777
2789
عنوان

تیزهوشان دهم

551 بازدید | 20 پست

سلام کسانی که تونسته اند قبول بشن از چه روش هایی مطالعه کردن؟؟ 

از کتابا سال هفتم و هشتم تقریبا چقدر سوال میاد؟؟

کتاب کمک درسی مخصوص آمادگی تیزهوشان دهم چی پیشنهاد میکنید؟؟

باید به تمام سه پایه مسلط باشی کتابای خیلی سبز تیزهوشان 

کتاب تست که فقط از سال نهم نباشه چی پیشنهاد می کنید؟؟ که دو سال قبل هم پوشش بده. تیزهوشان خیلی سبز نهم رو دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب تست که فقط از سال نهم نباشه چی پیشنهاد می کنید؟؟ که دو سال قبل هم پوشش بده. تیزهوشان خیلی سبز ن ...

همون نهم رو تست بزنی کافیه 

۷ و ۸ رو به مطالب کتاب مسلط باش

البته کتاب تست زیاده

ولی توصیه من اینه نهمو بزنی 

چون کتاب برای ۷ و ۸  بگیریم خیلی فرصت نمیکنی تستاشو بزنی

از هفتمو هشتم شاید روهم ۴۰ درصد ولی درکل تو نهمی خوب بلد باشی اصلاااا نیاز نیس وخت بزاری اون دوسالم بخونی 

درکل خودتو خیلی خسته نکن این ازمون  نهم ب دهم فرزانگان انگار ی جور انحرافیه چون معمولا همه نهمو مث چی میخونن بعد دهم بشدت خسته میشن درصورتی ک دهم سالیه ک مهمه و برا کنکور خ اهمیت داره 

اینه ک خودتو خسته نکن روزی حداقل ۵ ساعت باکیفیت و اینکه سعی کن تو درس خوندن استمرار داشته باشه مستمرو باکیفیت ن اینکه ی روزی ۱۱ ساعت بخونی تا ی هفته هیچی نخونی 

روزی پنج ساعت ولی هر روزم اوکیه 

کمک درسیارو با دقت انتخاب کن خ مهمه کلاس اینا اگ لازم داشتی اگ شرایطش بود برو ولی منی ک رفتم بگمممم اصلااااااا هیچ ارزشی ندارن همون خودتم بشینی خونه بخونی همون جوابو میگیره تو رتبه ۱ فرزانگانم ک نیاری تا خودت نخوای نخونی ارزشی نداره 

درنتیجه روی تلاش خودت حساب کن رو کمک درسیا اگ شرایط بود کلاسم برو فقط کلاسایی ک لازمن 

قلم چیم خیلی عالیه حدود ۷۰ . ۸۰ درصد سوالات از قلم چی بود 

تجربه ای ک من از ازمون فرزانگان دهم دارم سرعت عمل بود ینی چیزی ک تو این ازمون مهمه و بهش اهمیت نمیدن سرعت عمله سعی کن تست بزنی سرعتی و توی ازمون این نکترو فراموش نکن(از وختت درست استفاده کن تا برسی همرو جواب بدی) 

برای ریاضی مبتکرانو خیلی سبز خیلی تو فاز ای کیو اینا نباش هم سطحشون درحد فرزانگان نیس هم یوالاش استاندارد نیس 

برای ادبیات مبتکران و برای علوم خیلی سبز 

بله من دقیقا از اردیبهشت شروع کردم  فقط دو تا کتاب تست زدم یکی ریاضی یکی علوم و قبول شدم  ...

آره ضریب ریاضی علوم بالا است. آفرین من مبخواستم از دی شروع کنم. سوالات هوش چقدر میاد؟؟

به اندازه آزمون تیزهوشان هفتم سوال هوش داره؟؟

آره ضریب ریاضی علوم بالا است. آفرین من مبخواستم از دی شروع کنم. سوالات هوش چقدر میاد؟؟ به اندازه آز ...

سوالای هوشش متفاوت تره از ازمون ششمه

میتونی یک نمونه سوال دانلود کنی و ببینی

تو گوگل بزن ازمون تیز هوشان سال ۹۹ بعد دانلودش کن

فرمت سوالا دستت میاد

سوالای هوشش متفاوت تره از ازمون ششمه میتونی یک نمونه سوال دانلود کنی و ببینی تو گوگل بزن ازمون تیز ...

پرینت گرفتم یه سری نمونه سوال رو 

بعد برای عربی اونم به اندازه بقیه درسا وقت گذاشتین؟؟

پرینت گرفتم یه سری نمونه سوال رو  بعد برای عربی اونم به اندازه بقیه درست وقت گذاشتین؟؟

من اونطوری نبودم که بشینم مخصوص ازمون بخونم

چون من برای مدرسه همیشه کامل و جامع و دقیق میخوندم برای ازمون فقط یک دور کتابو خوندم همین

درسایی رو کار کن که ضریبش بالاست

اگه میخوای بری تجربی که روی ریاضی و علوم کار کن توصیه میکنم روی ادبیاتتم کار کنی چون بعدا به دردت میخوره

زبانم مهمه

ولی بنظرم اگه خیلی مدارس خاص رو دوست داری برو نمونه دولتی 

من مدرسم توی مشهد حرف اولو میزد تیزهوشان بود ولی اگه توی مدرسه نمونه درس میخوندم حس میکنم بهتر بود

توی تیز گاهی واقعا ازت یکسری توقعات بی جا دارن که اصلااااااا مهم نیستن 

مثلا به ما میگفتن شما باید منابع کتاب رو کامل حفظ باشید درصورتی که اصلا مهم نبود

و دقیقا معلم های ما توی نمونه هم تدریس میکردن با همون جزوه ها و کتاب ها 

من اونطوری نبودم که بشینم مخصوص ازمون بخونم چون من برای مدرسه همیشه کامل و جامع و دقیق میخوندم برای ...

عه پس واقعا تو تیزهوشان بعضی اوقات سخت گیری ها اذییت کننده است؟!..

زبان تو‌ ازمون تیزهوشان نبود تا جاییکه یادمه🤔

شما تیزهوشان یک مشهد قبول شدین؟

عه پس واقعا تو تیزهوشان بعضی اوقات سخت گیری ها اذییت کننده است؟!.. زبان تو‌ ازمون تیزهوشان نبود تا ...

اره عزیزم 

زبان همیشه مهمه،توی تیزهوشانم نباشه توی ازمون نمونه هست

بله گلم من کلا مشهد زندگی میکنم