از هفتمو هشتم شاید روهم ۴۰ درصد ولی درکل تو نهمی خوب بلد باشی اصلاااا نیاز نیس وخت بزاری اون دوسالم بخونی
درکل خودتو خیلی خسته نکن این ازمون نهم ب دهم فرزانگان انگار ی جور انحرافیه چون معمولا همه نهمو مث چی میخونن بعد دهم بشدت خسته میشن درصورتی ک دهم سالیه ک مهمه و برا کنکور خ اهمیت داره
اینه ک خودتو خسته نکن روزی حداقل ۵ ساعت باکیفیت و اینکه سعی کن تو درس خوندن استمرار داشته باشه مستمرو باکیفیت ن اینکه ی روزی ۱۱ ساعت بخونی تا ی هفته هیچی نخونی
روزی پنج ساعت ولی هر روزم اوکیه
کمک درسیارو با دقت انتخاب کن خ مهمه کلاس اینا اگ لازم داشتی اگ شرایطش بود برو ولی منی ک رفتم بگمممم اصلااااااا هیچ ارزشی ندارن همون خودتم بشینی خونه بخونی همون جوابو میگیره تو رتبه ۱ فرزانگانم ک نیاری تا خودت نخوای نخونی ارزشی نداره
درنتیجه روی تلاش خودت حساب کن رو کمک درسیا اگ شرایط بود کلاسم برو فقط کلاسایی ک لازمن
قلم چیم خیلی عالیه حدود ۷۰ . ۸۰ درصد سوالات از قلم چی بود
تجربه ای ک من از ازمون فرزانگان دهم دارم سرعت عمل بود ینی چیزی ک تو این ازمون مهمه و بهش اهمیت نمیدن سرعت عمله سعی کن تست بزنی سرعتی و توی ازمون این نکترو فراموش نکن(از وختت درست استفاده کن تا برسی همرو جواب بدی)
برای ریاضی مبتکرانو خیلی سبز خیلی تو فاز ای کیو اینا نباش هم سطحشون درحد فرزانگان نیس هم یوالاش استاندارد نیس
برای ادبیات مبتکران و برای علوم خیلی سبز