mohsen718 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 1860 عنوان نماز شب... 151 بازدید | 7 پست کاربران گرامی آیاتا به حال نماز شب خواندین ؟؟آیا امشب وقتش نیست؟طریقه خواندن این نمازبافضیلت رودرپست های قبل بنده مشاهده بفرمایید.... کاربران گرامی اگرمشکل دارین حاجت دارین مریض دارین وهرچیزدیگرفقط وفقط روی بیاوریدبه وقت سحرگاه..... خدارودروقت سحرگاه بخوانید.... دعا. نماز. وهرچیزدیگررادروقت سحرگاه به جااوریدوبااودردودل کنید به خدای خوبم قسم که بهترازاین سراغ ندارم برایتان......ازنمازشب غافل نشین..... خدارودروقت سحرگاه پیداکنیدکه ازهروقت دیگربیشتردرکنارتان احساسش میکنید... اللهم عجل لولیک الفرج 10صلوات برای ظهوراقاامام زمان (عج) 10صلوات به نیت همه کاربران این سایت.....التماس دعا 1400/06/29 | 01:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدااااااام عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 1167 خیلی خوندم اما معجزه ندیدم دنیام بدتر شد شایدم ربطی به نماز شب نداشت نمیدونم
گلینه عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 1742 من یکسال تمام نماز شب خوندم و همچنان میخونم. اگر تمام دنیا رو بهم بدن لذتش با نمازشب برام برابری نمیکنه، چون یکسری چیزها رو دیدم و خیلی فضیلتها داره نمازشب
زیبایی۱۳۶۸ عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 387 من یکسال تمام نماز شب خوندم و همچنان میخونم. اگر تمام دنیا رو بهم بدن لذتش با نمازشب برام برابری نمی ... میشه برای من دعا کنی پسرم صحیح وسالم بیاد بغلم ممنون 💜
گلینه عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 1742 خیلی خوندم اما معجزه ندیدم دنیام بدتر شد شایدم ربطی به نماز شب نداشت نمیدونم حتما به نیت حاجت خوندی . چند شب فقط و فقط برای عبادت و بندگی بخون ، دیدت نسبت به همه چیز عوض میشه . اصلا زبان آدم قاصره از بازگو کردن فضیلت نمازشب
آفتاب_97 عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 2186 من یکسال تمام نماز شب خوندم و همچنان میخونم. اگر تمام دنیا رو بهم بدن لذتش با نمازشب برام برابری نمی ... لطفا برای عاقبت بخیری منم دعا کنین اسمم امید خدا خیرتون بده ممنون که همیشه باهامی خدا