2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

201 بازدید | 28 پست

سلام دوستان عزیز کسی هست تنبلی شدید تخمدان داشته باشه با کلو وآی وی اف و... جواب نگرفته باشه... میخوام کمکتون کنم چون من با اینکه دکترا جوابم کردن یه راهی رفتم جواب گرفتم درکتون میکنم میخوام همه دامنش سبز بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هم تنبلی دارم هم کیست دارم براکیستم دارو و بادکش انجام میدم...برام دعاکنین خانومای گل🙏🙏🙏

منم مشکل داشتم اینقد دکترا و دکتر کردم بی نتیجه بود تا اینه این ماه جواب گرفتم گلم اگه میخوای شماره مو سیو کن تو واتساپ بهم اس بده تا بگم چیکار کنی به حق مولا همتون دامنتون سبز بشه

چی میشه همین جا بگی مثلا؟ اگ واقعا موثره 

به جون مادرم واقیه خود دانی من میخوام آرزوی همه براورده شه اونای که واقعا میخوان مادر شن... منم از جنس خودتون... که این ماه جواب گرفتم... 

هر جور راحتی وقتی نمیدونی کیم و چ شخصیتی دارم چرا الکی میگی ترس

به نظرم کارت باعقل جور درنمیاد، اگ کار خداپسندانه ای میخای انجام بدی همینجا بگو، اگه هدف دیگ ای در کار نیس

همینجا بگو خب چه اصراری به واتساپ داری

بقران هدفم جز کمک چیزی نیس چون خودم تجربه کردم بخاطر همین میگم... اصراری نیس... ولی مصرف دارو بخدا جز بدبختی فایده دیگری نداره... خودم کن سال دارو مصرف کردم ولی کو فایده تا اینکه ی دکتر خوب پیدا کردم با یه بار رفتن پیشش بهم گفت این ماه باردار میشی منم شدم الان دو هفته س.. 

به نظرم کارت باعقل جور درنمیاد، اگ کار خداپسندانه ای میخای انجام بدی همینجا بگو، اگه هدف دیگ ای در ک ...

عزیز من کارم اگه خداپسندانه نبود نمیومدم بگم راه و... اگه هدفم جز کمک نباشه صد سال شماره مو نمیدادم.. اصرار نمیکنم هر جور راحتین