2777
2789
عنوان

سزارین

173 بازدید | 18 پست

من سزارین اختیاری انتخاب کردم دکارم زایمان برام زده ۱۲مهر شنبه ۳۷هفته م تموم شده درد دارم ولی نه درد زایمان . سردرد و سرگیجه م دارم  خیلی خسته شدم  مادرشوهرم ۲سال پیش زایمان کرده الان میگه فردا بریم لباس زیرتو خیس کن به دکتر بگو ابریزش دارم فردا زایمانت کنه من میترسم چیکارکنم؟بلایی سربچم نیاد؟خودشم دکتر زایمان براش زده بود ۴مهر بعد با اصرار به دکتر زایمانشو انداخته ۲۴شهریور .۱۶شهریور با ترفند الکی ابریزش زایمان کرده

خیلی میترسم😭😭

ب حرف مادرشوهرت گوش نده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا...چ کاریه؟

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

وا یعنی چی ؟ ابریزش 

۳۸ هفته و دو سه روزت ک شد بهترین زمان سزارین هست 

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
گلم تا تست امینو شور مثبت نشه ک مطمئن نشن کیسه ابه نمیفرستن زایمان  بگو ابریزش دارم زایمان کن ...

منم میگم قبلا تست دادم تو ۲۷هفته حجم مایعم از ۱۵به ۹رسیده بود.هفته پیش رفتم حجم مایعم ۱۱بود

چه کاریه آخه ؟؟ 

سی و هشت هفتت پر بشه 

ناسلامتی دکتر بهت وقت داده ها، 

ینی تو تاپیک زایمانم باید پای یک مادرشوهر درمیون باشه 😂

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.
من بودم به حرف دکتر اعتماد میکردم. امیدوارم بچتون صحیح و سالم به دنیا بیاد.

دکترم دوهفته پیش گف ۳۷هفته  بچه به مشکل نمیخوره.هفته پیش گفتم ۳۷هفته تمومش کن گف ۳۹هفته زودتر رراه نداره