2777
2789
عنوان

نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 28 پست
ن اطلاع ندارن ..اخه عشق اولمه من بعد چن سال خودم گشتم پیداش کردم..بعد فک میکنم کسی تو زندگیشه اون می ...

واقعا حرفتون درسته

پس چرا هنوز دارید باهاش ادامه میدید وقتی ی نفر دیک داخل زندگیشه؟عشق اولتون هست خدایی نکرده ضربه نخورید

واقعا حرفتون درسته پس چرا هنوز دارید باهاش ادامه میدید وقتی ی نفر دیک داخل زندگیشه؟عشق اولتون هست خ ...

من ادامه ندادم الان چن ماهه بی خبرم ازش.بلاکش کردم اونم فقط ی پیام داد خجالت بکش فرداشم زنگ زد اشغال کردم..دیگه رفت ک رفت همش سر این قضیه من بحث میکنم ..و نرفتمم ببینمش یعنی بعد چن سال ک پیداش کردم ولی نرفتم ببینمش اونم میگه تو منو مسخره کردی نمیخواییم و این حرفا

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهمون حق میدم کارتون درسته هرکسی بود این کارو میکرد تو انتخاب هاتون دقت کنید

یعنی اون منو دوس نداره؟؟؟؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
بباید بعضیا برای تفریح دنبال رابطه هستن،احتمال خیلی زیاد اونم اینجوری باشه،عاشق واقعی فرق داره،کسی ه ...

من ی بار بهش گفتم ک حوصلت سر رفته ب من زنگ زدی..زنگ زد کلی داد و بیداد ک تو حالیت نیست من صب تا شب کارمو واسه تفریح خیلییی زیاده و تو حتی میری بیرون زنگ نمیزنی من بیام ببینمتو این حرفا

من ی بار بهش گفتم ک حوصلت سر رفته ب من زنگ زدی..زنگ زد کلی داد و بیداد ک تو حالیت نیست من صب تا شب ک ...

خب!

به نظر شما این دلیل دوست داشتنه؟ انتظار نداشتید که بگه بله حوصلم سر رفت بهونه آورده دیگ

خب! به نظر شما این دلیل دوست داشتنه؟ انتظار نداشتید که بگه بله حوصلم سر رفت بهونه آورده دیگ

مرسییی .ممنون ک جواب دادین وقت گذاشتین..فقط اینکه اقایون عشق اولشونو دلی دوس دارن یا اونیکه باهاشن رو

متوجه نشدم منظورتونو؟ بله آقایون اگر عشق اول باشه خیلی دوستش دارن

خب منم عشق اولشم 🤒

پس چطور ی نفر دیگ داخل زندگیشه  الان من به شما بگم تا حالا با کسی نبودم چجوری میخواید ثابت کنی ...

متولد ۷۵ ..خب من اولیشم اتفاقا خیلی هم دوسم داشت .بعد من گذاشتم رفتم یعنی ولش کردم خطمم عوض کردم..از رو غرور ..

بعد نزدیک ۹ سال پیداش کردم .خیلی خوشحال شد تحویلم گرفت..اما دید نمیرم ببینمش گفت مسخرم کردی و میخوام تنها باشم بعدم دوباره هی چن بارمن رفتم چن بار اون اومد ولی هنوز هیچی ب هیچی

متولد ۷۵ ..خب من اولیشم اتفاقا خیلی هم دوسم داشت .بعد من گذاشتم رفتم یعنی ولش کردم خطمم عوض کردم..از ...

بزار حرفمو بزنم راحتتون کنم

اگر قصدتون ازدواجه،بهش بگید باید خانواده در جریان باشن اگر جا زد دورش خط بکشید عمرتون هدر ندید که پشیمون میشید،اگر دوستی عادیه که عواقب داره که تصمیم با خودتونه....من بودم ادامه نمیدادم وقتی کسه دیگه ایی تو زندگیشه....

بزار حرفمو بزنم راحتتون کنم اگر قصدتون ازدواجه،بهش بگید باید خانواده در جریان باشن اگر جا زد دورش خ ...

بلع درسته..منم باهاش قطع ارتباط کردم ..فقط سوالای ذهنم همش مونده واسه همین تاپیک زدم..

مرسی ممنون که وقت گذاشتین🌺🌺🌺