دوستان قمی،پیج لباس و سویشرت مردونه سراغ دارین؟ یا کانال؟ اگه دارین آدرس پیج یا شماره اون کانال رو بدین ممنون میشم
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
پوشاک محمد توی خیابون مفتح پیج داره قیمت هاش هم مناسبه.زنانه هم بخوای پوشاک هیبا که فلکه صدوق هست مغ ...
ممنونم عزیزم
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
پوشاک محمد توی خیابون مفتح پیج داره قیمت هاش هم مناسبه.زنانه هم بخوای پوشاک هیبا که فلکه صدوق هست مغ ...
سلام با اجازه ماگروه خانمهای قم داریم در ( تلگرام)... میتونید تشریف بیارید..شاید پیامم براتون تکراری باشه ببخشید 🙏
داخل تلگرام به ایشون پیام بدین Manokhoodaaa@ ....شرط ورود به گروه ارسال ویس هست...اگر مشکلی ندارین با ویس،،،بهشون پیام بدین تا لینک گروه خانمهای،قم بدن بهتون