2777
2789
من باسکوت اصلا ارامش نمیگیرم میریزم تو خودم و خیلی عصبی میشم و حتی روی بچمم تاثیرمیزاره چون باهاش بد ...

خوب من اول ازدواج بلد نبودم شاید جواب میدادم یا حرص می‌خوردم ولی الان برام مهم نیست اگه بدونی مادر شوهرم چی بهم میگه هیچ کسی یه لحضه تحمل نمیکنه ولی نمی‌دونم چرا دیگه واسم مهم نیست هیچی نمیگم خیلی راحترم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خوب من اول ازدواج بلد نبودم شاید جواب میدادم یا حرص می‌خوردم ولی الان برام مهم نیست اگه بدونی مادر ش ...

پس برو تاپیک قبلیامو بخون ببین چی سرمن آورده 😭همین امروز ازجلو بابام رد شد سلام نداد بیچاره بابام ازماشین پیاده شد سلام بده بهش فک پسرخودش جاخورد صدا زد مامان اونم برگشت بااکراه سلام داد خاک توسرش کنن. قشنگ کم محلی کرد این ورژنشم جدید بود چون اذیتاش فقط برامن بودالان کثافت به خانوادم کم مخلی میکته تازه فک کنین ازهرلحاظ ک بگین خودمو خانوادم ازکل طایفشون بالاتریم

من احترام خودم رو نگه میدارم وگرنه جواب دادن که کاری نداره ولی بحث کردن با ادم نفهم ارزش خودت رو میا ...

فک کنین بی احترامی به خانوادتون رو چجوری جوابشو میدین؟ 

پس برو تاپیک قبلیامو بخون ببین چی سرمن آورده 😭همین امروز ازجلو بابام رد شد سلام نداد بیچاره بابام ا ...

من همین چند وقت پیش گفت اگه پسرم چیزیش بشه از خونت بیرونت میکنم وبچه ها رو هم ازت میگیرم چون شوهرم کرونا گرفته بود من هم گرفتم ازش ولی اینو گفت منم خندیدم گفتم پسر تو منو مریض کرده مامان ..ولی اگه میخواستم جواب بدم یکی اون یکی من بیشتر اعصابم خورد میشد سکوت کردم وگذشت به همین راحتی   

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

من همین چند وقت پیش گفت اگه پسرم چیزیش بشه از خونت بیرونت میکنم وبچه ها رو هم ازت میگیرم چون شوهرم ک ...

اره یبارم بمن گف وقتی شوهرم سرباز بود منم حامله بودم انقد اذیتم کردن مریض شدم قشنگ فشارم انقد اومده بودپایین دکترم گف از فشار عصبیه بعد عوض دلجویی بمن برگشت گف به پسرم بگی اونم پاشه ازپادگان بیاد تو راه طوریش بشه یقه تورو میگیرم و خیلی حرفای بد اونم تو اون شرایط که حالمم بد بود