2777
2789
عنوان

مانتو

178 بازدید | 13 پست

مانتو انقدر بیرون گرونه گاهی خیلی هم خوشم بیاد نمیخرم آخرین بار سال پیش خریدم اونم قیمتش خدایی عالی بود بعد حالا مدرسه گفته برید مانتو فرم بخرید قیمتشم 260 😿😿😿 انقدرم زشته مانتوش چه خبره آخه 😿

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر لباس فرم مدرسه ما خوشگله

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
خییییلی زشتن

اونم با این قیمتاشون😿

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
واا مگه مدرسه خودش وظیفش نیست مانتو بده من ندیدم کسی از بیرون فرم بخره

نه عزیزم محل معرفی میکنن بریم سفارش بدیم 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

من که همیشه مدرسه هام یا داخل خود مدرسه یا جایی که معرفی میکنن میریم میخریم هیچوقت رایگان ندادن

خداروشکر لباس فرم مدرسه ما خوشگله

پس خوش بحالت حداقل پولت حروم نمیشه 

والا مااین همه سال خریدیم تو فامیل اینهمه بچه مدرسه ای مدرسه ای ندیدم لباس بده

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

شما کجا هستین ما که خودمون میخریم آدرس میدن 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت
من که همیشه مدرسه هام یا داخل خود مدرسه یا جایی که معرفی میکنن میریم میخریم هیچوقت رایگان ندادن

نه نه رایگان نه ولی همیشه خود مدرسه باید تهیه کنه یه قیمت کم من تو ۱۲ سال همیشه مدرسه خبر میداد میرفتیم از خود مدرسه میگرفتیم واقعا اولین باره میشنوم

نه نه رایگان نه ولی همیشه خود مدرسه باید تهیه کنه یه قیمت کم من تو ۱۲ سال همیشه مدرسه خبر میداد میرف ...

شاید قدیم اینطوری بود چون منم دبستان همینطوری بود ولی از راهنمایی و،تا الان که دبیرستانم دیگه معرفی میکنن