2821
2789
عنوان

شوهرم

225 بازدید | 7 پست

شوهرمو اعصابمو بهم میریزه همیشه به خاطر خانواده اش 

برادرش کرونا گرفته بعدش زیادم حالش بد نبوده این نخود اش شده با وجود اینکه اصلا حالا نیاز نبودت این ببرتش ها رفته کلا بیمارستان های شهر رو گشته برای برادرش یه جا پیدا کرده الان میگم اگه خودت بگیری چی من چیکار باید بکنم 

مرد ایرانی رو با جو سوپر من بزرگ میکنن .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چه اشکالی داره برادرشه این جور موقع ها کمک حالش نباشه پس کی باشه،اگه این مورد برعکس بود و شما این کارو برا برادرتون میکردین بازم همین و میگفتین

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

تربیت مردان ایرانی به گونه ای است که جوگیر شده فکر میکنند سوپر من هستند 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
خب چه اشکالی داره برادرشه این جور موقع ها کمک حالش نباشه پس کی باشه،اگه این مورد برعکس بود و شما این ...

والا همیشه اذیتم کرده که به خانواده ام کمک کردم 

آخه این مریض بشه ها کسی رو والا ما اذیت نکردیم 

اون وقت این اصلا خودشو برای اونا میکشه اگه بگیره بیاد به ما بده ما چه خاکی تو سرمون کنیم 

والا همیشه اذیتم کرده که به خانواده ام کمک کردم  آخه این مریض بشه ها کسی رو والا ما اذیت نکردی ...

اگه اینطوریه که حق داری ،نمیدونم والا من که از زندگی شخصیتون خبر ندارم اگه بیجا قضاوت کردم معذرت میخوام

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
2824
2823
2791
2779
2792