2777
2789

لوراتادین خوبه برا عطسه

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست

هی زندگی شما ۱ماهه من ۴ساله 

هزار و صد تا دکتر و متخصص رفتم صدتا ازمایش دادم به خیلی چیزی حساسم ولی کلا الرژی شبانه دارم و هرشب تا ۳ ..۴ سرفه 

ببین الرژی دکتر باید بهت دارو بده اخه فرق داره

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی زندگی شما ۱ماهه من ۴ساله  هزار و صد تا دکتر و متخصص رفتم صدتا ازمایش دادم به خیلی چیزی حساس ...

یبار نشاسته دم کن بخور،شاید تاثیر داشته باشه،منم اینجوری بودم،هر روز صبح و قبل خواب یکم تو آب جوش نشاسته بریز خوب که حل شد بخور،انشالله آرومت میکنه

خدایا همیشه برای همه مردم بهترینا رقم بزن،همه از ته دلشون شاد باشن  
یبار نشاسته دم کن بخور،شاید تاثیر داشته باشه،منم اینجوری بودم،هر روز صبح و قبل خواب یکم تو آب جوش نش ...

خیلی ممنونم

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤
من واسه مشکل آلرژیم با دکتر شهرام سیدی مشاوره آنلاین داشتم بخاطر اینکه بچه کوچیک دارم برام خیلی سخته ...

سلام عزیزم چقدر خوب من نمیدونستم دکتر سیدی وقت انلاین هم میدن منم واسه درمان الرژیم رفته بودم پیشش خیلی دکتر خوبین.