2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی راهنمائی بودم، مدیر مدرسه به دوستم گفت:
چنتا نوحه بیار، تا تو ایام‌ محرم تو بلندگو پخش کنه.

اونم فردا با یه سی دی اومد و داد به مدیر.

اونم دیسک رو گذاشت تو دستگاه و پلی دستگاهو زد و  اومد پایین؛

ساربانا مهلتی دارم در این جا مشکلی
رفته از دستم گلی از وی نبردم حاصلی

اندر این دشت بلا رفته زدستم نوگلی
من حسین باوفا آرام جان گم کرده ام

ساربان بهر خدا یک ساعتی آهسته تر
اندر این دشت بلا گم گشته از من تاج سر

(خلاصه ی فضای سوزناکی مدرسه رو فرا گرفته بود)
این نوحه تموم شد و منتظر قطعه ی بعدی بودیم که اینطوری شروع شد؛

آمنه آمنه
چشم تو جام شراب منه
(ما هم به این خیال که آمنه هم جزء راهیان کربلا بوده، داشتیم با شدت سینه میزدیم که یهو آهنگش شاد شد و ناخودآگاه دستامون رفت هوا و دیگه پائین نیومد😄)

نگو اون دختره آهنگ اشتباهی زده رو دیسک!

هیچی دیگه، مدیر مثل موشک دوید سمت دستگاه و
بدبخت تو راه دفتر چند بار زمین خورد تا اهنگو قطع کنه😂

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.

عاشق دوران دبیرستان رفتن بودم .هر پنجشنبه بعد مدرسه اکیپی می‌رفتیم هایدا می‌خوردیم.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

ما تو مدرسه یه اکیپ ۴ نفره بودیم و دوتا دوتا جفت😁منو جفتمم خیلی کرمو بودیم یادمه یه روز جشن بود توی مدرسه من و دوستم رفتیم سس خریدیم میرفتیم توی صف ها میگشتیم سس میریختیم رو بقیه😂😂روی یکی از دوستام سس ریختم اونم مسئول صف هفتمی ها بود رفته بود با اونا دعوا کرده بود ک اره شما با من مشکل دارید سسی کردین منو🤣

فمنیست و حامی حقوق حیوانات🙆‍♀️♂️=♀️ملتفتی😎✌هیچکس:شیطونه میگه بزن،بکش،بسوزه تر و خشک،عریض و درشت،له کنی همه رو فقط بکنی تو رشد،گنده شی بگیری دنیا رو تومشت فدایی:ما از کانون سرخ تربیت اصلاح شده با تیغ تبعیض،میگن بهترین دوست ادماست کتاب ولی فارس باشی سانسوره قصه ها..قاف:زندگی زنده رو زنده کشت..یه خدایی هست اون بالا که کمک حال ما بوده تو همه این سالا،درسته بعضی وقتا خیلی سرد میشم ولی خداروشکر یه امیدی هست پیشم 🧡🖇🌾

زنگ ورزش تودست شویی سیگارکشیدم تهشو انداختم توسطل پرازنواربهداشتی اومدم بیرون یکی منودیده بودکل مدرسه روپرکرده بودمنم ازترسم رفتم اون ته سیگاروازسطل دراوردم انداختم توکاسه آثارجرموپاک کردم.دوم راهنمایی بودم

کاربری قبلیم پرید.