ماهگل00 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 35074 عنوان بعضی نی نی سایتی ها چقدر مهربونن ...🙏🙏❤❤❤❤😃😃😂🙏😂🙏😂🙏😂🙏😂😐 1288 بازدید | 210 پست مثل.......؟؟؟؟شما بگین؟؟😁😁😁🙏🙏🙏🙏🙏❤❤😍😂😍😍😂😃❤🙏❤🙏البته همتون مهربونینینننننینینینینینیننینینینی........😎😎😎😎🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤😃😃😂😂😂 ..... 1400/06/28 | 20:41 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205876 نمیدونم راستش وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
دخترآشوب عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 8600 نه من خیلی بدجنسم😈😈😎 ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
sodeh_salari عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 26714 ندومبه☹️☹️ کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11748 مث خودم🥺 ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
ساقی_پسر_ندید_پدید عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 585 نمیدونم راستش مثل شمااااااا تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟
روشا۱۴۰۰ عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 2170 منو میگه🥰🥰🥰مهربونی از خودته🤩🤩🤩 اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید) روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری میکنه اینستا🎬filmeiran اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
ساقی_پسر_ندید_پدید عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 585 عه راستی منو صدا زدی مثل من 😎 تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟
دل_ارام_خوش_بو عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 4666 @دل_ارام_خوش_بو 😂 در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏.