2777
2789
عنوان

چهارمین دخترم😁

7364 بازدید | 107 پست

یساعت تایپ کردم. حالا داخل تاپیک قبلم میبینم ناقصه و هیچی از سوالم  نیست  

گفته بودم 

مادرم خواب دیده باردارم و دختره 

(در واقعیت خبر نداره که من باردارم)

من قطعا ته دلم دوست دارم اینیکی پسر باشه حالا نشد هم راضی ام به رضای خدا

سوال 

بنظرتون با توجه به قسمت اول خوابشون که من واقعاً باردارم آیا باقی خوابشون واقعیت داره و نی نی ام دختره  ؟ 

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

دختر تو خواب پسره  و پسرم دختر کلا برعکسه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر تو خواب پسره  و پسرم دختر کلا برعکسه

خخ خواهرمنم همش خواب میدید پسر داره دختر شد منم همش خواب می دیدم پسر داره

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

وای چهارتا دختر😍چقدر خوب خوشبحالت 

من ارزوم بود چهار پنج تا دختر داشتم ولی قسمت نشد 

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست