2777
2789
عنوان

کسی American English File رو‌خونده؟؟؟

5252 بازدید | 27 پست

سلام .من این کتاب رو‌کلش رو‌خریدم. بدون معلم کسی هست کار کنه؟؟ چطور با خودتون تمرین میکنید؟؟ کسی ویدیو های آموزش این کتاب رو داره یا از جایی دانلود کرده؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از یک استاد زبانی تو تلگرام تو کانالش بودم پرسیدم. کتاب معروفیه خیلی خوب هم هست ولی تنهایی خوندش ...

بله عزیزم من زبانم خوب بود اما مدرک زبان نداشتم الان ی مدته خصوصی کلاس برداشتم با همین کتاب 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

من ده سال پیش چهارتاشو خوندم...

سی دی هاشو حتما تهیه کنید، بدون معلم، بدون فایل صوتی، نمیشه تلفظ ها رو یاد گرفت

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من ده سال پیش چهارتاشو خوندم... سی دی هاشو حتما تهیه کنید، بدون معلم، بدون فایل صوتی، نمیشه تلفظ ها ...

سی دی دارم. شما منابع آنلاین آموزش از جایی دانلود کردین یا فق با سی دی؟؟؟

من می ترسم چون نمی تونم تنهایی اسپیکینک ها رو کار کنم مطالب تو ذهنم ماندگار نباشه

من دارم میخونم ولی ترمیک کتاب سختیه تنها چطوری میخوای بخونی کلی نکته داره

آره میگم سخته.😅 هنوز درس سوم کتاب اول ام. قبلا تا فمیلی سه رو چون خونده بودم الان برام راحت تره ولی این کتاب خیلی پر کار تره...

سی دی دارم. شما منابع آنلاین آموزش از جایی دانلود کردین یا فق با سی دی؟؟؟ من می ترسم چون نمی تونم ت ...

من ده سال قبل کلاس میرفتم، وقتی کتاب ها رو می‌خریدم سی دی ها هم باهاش بود

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.