سلام .من این کتاب روکلش روخریدم. بدون معلم کسی هست کار کنه؟؟ چطور با خودتون تمرین میکنید؟؟ کسی ویدیو های آموزش این کتاب رو داره یا از جایی دانلود کرده؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سی دی هاشو حتما تهیه کنید، بدون معلم، بدون فایل صوتی، نمیشه تلفظ ها رو یاد گرفت
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
سی دی دارم. شما منابع آنلاین آموزش از جایی دانلود کردین یا فق با سی دی؟؟؟ من می ترسم چون نمی تونم ت ...
من ده سال قبل کلاس میرفتم، وقتی کتاب ها رو میخریدم سی دی ها هم باهاش بود
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.