2821
2789
عنوان

اعتیاد پدرم💔

113 بازدید | 9 پست

دوستان من پدرم داخل سپاه کار میکنه کارمند سپاه هستش بعد اعتیاد داره ولی از ظاهر اصلا معلوم نیست بنظرتون تو ازدواجم مشکل پیدا میکنه💔😭

پشتِ‌دیـوارِدلم،پنجره‌اےروبھ‌خداست؛)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد متضاد  سپاه و اعتیاد؟؟  فک نمیکنم راست بگی

چ ربطی داره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

اونهمه فیلترر رو چطور رد کردن پدرتون🥴

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چ ربطی داره

چون سپاه برا ی خواستگاری از خانواده دخترم تحقیق میکنه معتاد باشه اجازه ازدواج کارمندشو با دختر نمیده 

این باباش کارمنده سپاهه مگه میشه بتونه اونجا کار کنه

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری
چون سپاه برا ی خواستگاری از خانواده دخترم تحقیق میکنه معتاد باشه اجازه ازدواج کارمندشو با دختر نمیده ...

اعتیاد ممکنه هر کسی رو درگیر کنه 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
2790
2823
2791
2779
2792