از خدای بزرگ میخوام تن سالم وزندگی پر از آرامش بهت هدیه کنه 🤗شوهر منم ۴۱ سالشه ولی مث شما منطقی نیس ...
عزیزی ... الهی که همیشه بمونی برای همه ی کسانیکه دوستت دارن و دوستشون داری
(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
قربونت بشم منکه کاری نکردم ... انرژی خوب و روح بزرگ خودته که بهت آرامش میده
(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
از خدای بزرگ میخوام تن سالم وزندگی پر از آرامش بهت هدیه کنه 🤗شوهر منم ۴۱ سالشه ولی مث شما منطقی نیس ...
مرسی که هستی
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته