2777
2789

نه

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی

خواهش

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

ببین اگه به همسرت نگاه تردید داری به قلبت نگاه کن ببین چقدر بهش اعتماد داری گاهی همه چیز اونجوری که دیده میشه درست به نظر نمیرسه 

اما اگه این فکرا خیلی اذیتت میکنه باها همسرت حرف بزن
اگه نمیتونی حرف بزنی این فکر ها رو و یا چیزایی که میبینی رو فراموششون کن
خوبیهاشو ببین

در نهایت اگه کار اشتباهی بکنه خودش مشئول کار اشتباهشه و پاسخ میده

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
ببین اگه به همسرت نگاه تردید داری به قلبت نگاه کن ببین چقدر بهش اعتماد داری گاهی همه چیز اونجوری که ...

عزیزم اینقد باهاش حرف زدم درد دل کردم قسم خورده مدتی آرامش داشتم ولی باز شروع کرده

خیلی خستم
عزیزم اینقد باهاش حرف زدم درد دل کردم قسم خورده مدتی آرامش داشتم ولی باز شروع کرده

خب اینکه میگی شروع کرده رو نمیدونم منظورت دقیقا چه کاریه ... یعنی بوضوح برگشت به اشتباه قبلی یا احساست اینه که برگشته به رفتار قبلی
اما اگه فک میکنی داره رفتار اشتباه رو انجام میده پیشنهاد میکنم دعا کن که رفتارش اصلاح بشه و از خدا بخواه و با امید به خدا حتما و حتما از متخصص روانشناسی خوب کمک بگیر 

یا در فامیل از کسانیکه بهشون اعتماد داری و سنی ازشون گذشته و دنیا دیده هستن و میدونی از اعتمادت سوء استفاده نیمکنن

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
خب اینکه میگی شروع کرده رو نمیدونم منظورت دقیقا چه کاریه ... یعنی بوضوح برگشت به اشتباه قبلی یا احسا ...

اشتباهش خیانته اونم با دوست دختر ۲۰ سال پیشش مطمئنم چون صبط صدا گذاشته بودم صداشونو شنیدم قرار گذاشته بودن

خیلی خستم
اشتباهش خیانته اونم با دوست دختر ۲۰ سال پیشش مطمئنم چون صبط صدا گذاشته بودم صداشونو شنیدم قرار گذاشت ...

ببین اینی که میگم پیشنهاد من یا یه آدم دیگه نیست بلکه توصیه ی خداست

خدا چی میگه؟
میگه شک زیاد نکنین چون خیلی از این شک ها باعث میشن شما به اشتباه کار اشتباه انجام بدی و مرتکب گناه بشی

اما اگه شک کردی جستجو نکن
این توصیه س خداست

خب هر چی خودتو درگیر کنی و به قول خودت ضبط صدا بزاری چیزایی رو ممکنه ببینی که تورو به اشتباه بندازه

فرض کن با دوست 20سال قبلش قرار گذاشته خب قرار گذاشته حتما که این قرارها برای انجام روابط خاص نیست خب انسانه و گاهی ممکنه دلش تنگ بشه برای یه کسی که در گذشته با اون خاطراتی داشته (تایید نمیکنم ها و کار اشتباهیه اما بصورت کلی میگم گاهی اتفاق میافته) خب شما که ندیدی اونجا چطور همو دیدن چیکار کردن و ... 

اما بیا و از این به بعد دیگه اینکار رو نکن

فراموش نکن همسرت تورو دوست داره وگرنه الان همسرت نمیبود هر چند ممکنه با هم اختلافاتی داشته باشین 

ببین اینی که میگم پیشنهاد من یا یه آدم دیگه نیست بلکه توصیه ی خداست خدا چی میگه؟ میگه شک زیاد نکنین ...

عزیزم زنگ زد به یکی از دوستاش تا خونه براشون خالی کنه با اینکه صداشو براش گذاشتم بیشرف باز انکار میکنه

خیلی خستم
عزیزم زنگ زد به یکی از دوستاش تا خونه براشون خالی کنه با اینکه صداشو براش گذاشتم بیشرف باز انکار میک ...

اگه صداشو ضبط نمیکردی فک میکنی الان چه حالی داشتی؟
آروم تر نبودی؟
خب فرض کنیم اون مرتکب اشتباه بشه ... باور کن توصیه خداست که اشتباه کسی رو پای کس دیگه ای نمینویسیم و جوابش رو پس میده

چرا خدا میگه شک نکنین و جستجو نکنین؟ برای همین آرامش روح و روان خود ما آدماست 

انکار میکنه ؟ خب تو بگو میبخشمت اما برای تکرارش دیگه جوابی نخواهی داشت ... میدونی تو روح بزرگی داری که با دیدن این چیزا اما همچنان کنارشی ... پس قدر خودتو بدون و با بخشش بزرگت با روح زیبا و عظیمت ببخشش و ازش قول بگیر تکرار نشه و دیگه بروش نیار و بگو روی قولش بعنوان مرد حساب میکنی
بزار بدونه دیگه کنترل نمیشه چون تو روی قول اون حساب کردی بهش شخصیت بده اون بلاخره میفهمه و درک میکنه و قدر میدونه و تغییر میکنه

اگه صداشو ضبط نمیکردی فک میکنی الان چه حالی داشتی؟ آروم تر نبودی؟ خب فرض کنیم اون مرتکب اشتباه بشه . ...

ممنون من یک کم معضب شدم مرد هستین مرسی که باز راهنماییم کردی🙏🙏🙏🙏

خیلی خستم
ممنون من یک کم معضب شدم مرد هستین مرسی که باز راهنماییم کردی🙏🙏🙏🙏

قربووونت ... مهم نیست جنسیت ها ... مهم اینه آدما در کنار هم لحظه های خوبی رو داشته باشن به هم کمک کنند و برای هم مفید باشن

قربووونت ... مهم نیست جنسیت ها ... مهم اینه آدما در کنار هم لحظه های خوبی رو داشته باشن به هم کمک کن ...

ممنون که هستی وبرام وقت گذاشتی بهم آرامش دادی🙏🙏🙏

خیلی خستم
قربونت بشم منکه کاری نکردم ... انرژی خوب و روح بزرگ خودته که بهت آرامش میده

از خدای بزرگ میخوام تن سالم وزندگی پر از آرامش بهت هدیه کنه 🤗شوهر منم ۴۱ سالشه ولی مث شما منطقی نیست بازم مرسی که هستی😊

خیلی خستم
2790
2778
2791
2779
2792