یاقوت_زرد مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 2004 عنوان کمردرد کرونا 200 بازدید | 22 پست چطوریه؟...از صبح بی دلیل کمردرد گرفتم هیچ جوره آروم نمیشه .پایین کمرم هست . ی کمی هم حالت تهوع دارم ممکنه کرونا باشه ؟ اونی که باورت داره یک قدم جلوتر از کسی هست که دوستت داره 1400/06/28 | 19:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asraaaa عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 182 من چن وقت پیش کمر درد شدید گرفتم دور نافمم درد داشت یکم ولی درد کمرم بیشتر بود رفتم دکتر ازمایش گرفت گف سنگ کلیه داری
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 74494 من چن وقت پیش کمر درد شدید گرفتم دور نافمم درد داشت یکم ولی درد کمرم بیشتر بود رفتم دکتر ازمایش گرفت ... من به دکتر سونو گفتم یه درد تو پهلو دارم میزنه به نافم با اینکه کبدمو چک کرده بود بازم برگشت دوباره چک کرد فکر کنم به کبدم ربط داشته باشه
یاقوت_زرد مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 2004 آره عزیزم من از کمردرد شروع شد چطوری بود کمردردت ؟ . خفیف گرفتی یا شدید؟ اونی که باورت داره یک قدم جلوتر از کسی هست که دوستت داره
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 74494 منم الان دو هفته هست دردای عجیب و غریب دارم خودم شک کردم به کرونا دکتر احمقم میگه نه کرونا نیست درد کمر و پشت و ریه و سرفه و همه چی میگه نه کرونا نیست
asraaaa عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 182 من یه دکتر سونو گفتم یه درد تو پهلو دارم میزنه به نافم با اینکه کبدمو چک کرده بود بازم برگشت دوباره ... اخه من رنگ ادرارم خونی شده بود گلاب به روتون البته😐
مامان_نیم_طلا عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2946 چطوری بود کمردردت ؟ . خفیف گرفتی یا شدید؟ شدید روزی یه جام درد میکرد ❤خدایا مواظب پسرم باش
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 74494 اخه من رنگ ادرارم خونی شده بود گلاب به روتون البته😐 اره درست میگی منم همینطوری گفتم چون برای خودمم جدید بودمنم به هوای کلیه رفته بودم ولی دیدم تا علائممو گفتم دکتر شکش رفت به کبد
shinyy عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 6629 آره عزیزم من از کمردرد شروع شد دیگه چه علائمی داشتی غیر کمردرد؟؟؟من از صبح کمرم گرفته استرس دارم بخاطر کرونا🤕
مامان_نیم_طلا عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2946 دیگه چه علائمی داشتی غیر کمردرد؟؟؟ من از صبح کمرم گرفته استرس دارم بخاطر کرونا🤕 کمرد درد گردن درد پادرد و... هر روز یه جام درد میکرد اسهال .تب لرز. سرفه .ناتوانایی جسمی .خواب الودگی . بیحالی. قلب درد . ❤خدایا مواظب پسرم باش
shinyy عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 6629 کمرد درد گردن درد پادرد و... هر روز یه جام درد میکرد اسهال .تب لرز. سرفه .ناتوانایی ... ای واای خداروشکر بخیر گذشت من فکر کردم اول کمردرد بوده بعدش علائم دیگه شروع شده
مامان_نیم_طلا عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2946 ای واای خداروشکر بخیر گذشت من فکر کردم اول کمردرد بوده بعدش علائم دیگه شروع شده اره اول کمردرد بود بعد علام های دیگه شروع شدن ❤خدایا مواظب پسرم باش
shinyy عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 6629 اره اول کمردرد بود بعد علام های دیگه شروع شدن ای وااای من خوب راهنماییم کن کمر دردتون چطوری بود؟؟؟من از صبح که بیدار شدم کمرم گرفته اس ویکم درد میکنه گودی کمرم شما چند روز زمان برد که علائم دیگتون بروز داد؟؟؟؟خواهش میکنم راهنماییم کن استرس گرفتم 😥😥😥شدید بود کروناتون یا خفیف رد شد تقریبا
مامان_نیم_طلا عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2946 ای وااای من خوب راهنماییم کن کمر دردتون چطوری بود؟؟؟ من از صبح که بیدار شدم کمرم گرفته اس وی ... انشالله که نیست نترس اول کمردرد داشتم بعد به ترتیب پادرد . دست درد . گردن درد. سر درد . قلبم درد میکرد .شکم درد . اسهال . گلو درد . گوش درد . سرفه خشک .تب لرز . خواب الود گی . خستگی . کم اشتهایی و.. ودر آخر ناتوانایی جسمی نمیتونستم یه لیوان آب بخورم ❤خدایا مواظب پسرم باش