2777
2789
عنوان

به مناسبت ۱۸ امین سالگرد زندگی ام

227 بازدید | 35 پست

من نه ازدواج کردم نه مشاورم نه دانای کل ام و نه اون قدر بزرگم که بخوام به این همه آدم دستور بدم :)

فقط طبق تجربه ها و احساس های خودم می نویسم :

بچه دار نشید 

اگه پول ندارید و نمی تونید واسش یه محیط امن ، لباس ، ماشین ، خرج مدرسه و کلاس برای کشف استعداد ایجاد کنید و بخرید... من هنوز هم تخت ندارم  واسم مهم نیست اما تو بچگی خیلی غصه خوردم ( جریان داره)

اگه با همسرتون مشکل دارید یا هنوز یاد نگرفتید درست صحبت کنید ( حتی یکی از شما) هنوز یادم نمیره حرف های زشتی که بابام بهم زد

ادامه داره ..... حتی اگه کسی نخونه :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بچه دارید هیچ وقت با فامیل یا غریبه تنهاش نذارید چون حتما بهش تجاوز میشه :) یا روحی یا جسمی ... جسمی رو تجربه نکردم اما هیچ وقت یادم نمیره من رو میذاشتن پیش خاله ام و شروع میکرد که چه زشتی چه چاقی و اه اه ... وقتی هم به مامانم می گفتم ... می گفت خاله ات باهات شوخی داره :|

گلم اگه اینجوری باشه هیچکس نباید بچه دار بشه این درسته؟

ادما به دنیا میان تا خودشون واسه زندگیشون تلاش کنن اگه هر بچه ای هرچی داشته باشه انگیزه ای واسه تلاش نداره اینو دقیقا حس کردم که میگم 

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡

کلاس برای کشف استعداد😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اگه بلد نیستید یا مثل من تو بچگی مشکل داشتید بچه دار نشید :) چون یا سخت می گیرید یا اون قدر آزاد میذارید که هر دوتاش صدمه میزنه ... اگه بلد نیستید حرف بزنید و احساس نشون بدید دیگه بدتر :) 

گلم اگه اینجوری باشه هیچکس نباید بچه دار بشه این درسته؟ ادما به دنیا میان تا خودشون واسه زندگیشون ت ...

آدما ب دنیا میان خودشون واسه لباس تنشون تلاش کنن

واسه کیف و کفش مدرسشون

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉
گلم اگه اینجوری باشه هیچکس نباید بچه دار بشه این درسته؟ ادما به دنیا میان تا خودشون واسه زندگیشون ت ...

آدما باید تلاش کنن و به یه جایگاهی برسن و وقتی آمادگی بچه دار شدن پیدا کردن بچه دار بشن

نه تو یه زندگی پر از مشکل 

پر از خیانت و دعوا و کتک کاری و روح و روان مریض یه موجود معصوم رو هم وارد این دنیا کنن...

همیشه مامانم بهم حس عذاب وجدان میداد حس اینکه کافی نیستم حس اینکه همه میخوان گند بزنند به زندگیت به جز ما .... نتیجه اش این شد که هیچ وقت هیچ دوستی نداشتم و الان هم نمی تونم برای خودم تصمیم بگیرم چون می ترسم :) هم از آینده و هم از مامانم