2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازایی ۳ بار ای وی اف ناموفق  بار ۴ موفق ک سقط شد دکتر میگه بهتره از نظر سلامت تست کنی ک اونم ...

الهی بمیرم گلم منم ۵ساله اقدام به بارداری کردم شوهرم سالمه خودم پلی کیستیک اما میخاستم ای وی اف کنم دکترا انجام نمیدن برام ۲۲سالمه میگن بادارومیشی اما همچنان باچشم گریون منتظرم

الهی بمیرم گلم منم ۵ساله اقدام به بارداری کردم شوهرم سالمه خودم پلی کیستیک اما میخاستم ای وی اف کنم ...

خدا نکنه عزیزم تو چرا بمیری 

دیگه اینم سرنوشت منه باهزار سختی باید کنار بیام من دیگه پول ندارم ک بخوام تست کنم این اخرین باریه ک انتقال میدم اگ نگرفت دیگه ۵ -۶ سال بیخیالش میشم 

هیچ دکتر حق دخالت تو کارتو نداره بگو میخوام ای وی اف کنم وقتی مشکل از زن باشه و اسپرمای مرد سالم باشن ای وی اف خیلی زود جواب میده

خدا نکنه عزیزم تو چرا بمیری  دیگه اینم سرنوشت منه باهزار سختی باید کنار بیام من دیگه پول ندارم ...

خیلییییییی دوندگی کردم اما هیچ کدوم موافق نیستن گفتم لاپاراسکوپی کنم بازم برام انجام نمیدن میگن مشکل خاصی نداری میشی اما کی اخه ۵ساله دیگه واییعنی دارم دیونه میشم 

منم ۲۲همسرم ۲۸من کرجم شماکدوم شهری مشکل ازخودته یاهمسرت

مشگل اولیه شوهرمه کم تحرکی اسپرم ک بعد ۳ تا انتقال منفی مشخص شدش ک منم مشکل ایمنی انعقادی دارم  ک دوا درمون کردم و بهتر شدم ک بار ۴ مثبت شدم ک سقط شد

راستی مشکل ایمنی انعقادی چیه دیگه میشه بیشترتوضیح بدی

البته این تخمکام رو تو س دوره پانکچر ب دست اوردم 

ایمنی انعقادی مشکل ازخون و سیستم ایمنی و دفاعی بدنه ک یعنی بدن گلبول ها و لنقوسیت های بدن جنین رو ب عنوان غریبه میشناسن و دفع میکنن

البته این تخمکام رو تو س دوره پانکچر ب دست اوردم  ایمنی انعقادی مشکل ازخون و سیستم ایمنی و دفا ...

عههه بادارو برطرف میشه این مشکل؟؟؟ دکترم منم نوشته ازمایش انجام دادم نکنه همچین چیزی رونوشته یکم جوابش اماده میشه اما تادهم باید صبرکنم ببریم تهران ببینم دکترم چی میگه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز