2789

همسرم وقتی غیرتی میشه دلم غنج میره😁

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کلمه غیرت خوشم نمیاد حقیقتا چون معنی اشتباهی براش پیدا شده وقتی میگی غیرت همه یه برداشت دیگه دارن. غیرت یعنی محبت و محافظت از تو. اگه کسی این کارو بکنه برای من خوشم میاد

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

من متنفرمممم از اینکه بهم گیر بدن یا روم حساس باشن ولی متاسفانه اکثر پسرای فامیل اینطورین و واقعا درکشون نمیکنم یعنی چی واقعا هرچقدرم اهمیت نمیدم ولکن نیستن😐

منم همینطور😅دوستی ساده..ی رفاقت ک دیشب تموم شد متاسفانه...

هعی خدا.....

داشتیم میرفتم با رفیقام بیرون تا یکجایی بچه ها هماهنگ کردن یه پسره اومد دنبالمون چهارتا دختر تو ماشین یه پسر لایو گرفتم فرستادم براش یه دفعه رگ غیرتش زد بالا😂😂😂

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
هعی خدا..... داشتیم میرفتم با رفیقام بیرون تا یکجایی بچه ها هماهنگ کردن یه پسره اومد دنبالمون چهارت ...

من تا یه عکسی میزاشتم اینستا ک دستی پایی مویی چیزی بیرون بود غیرتی میشد😅 ناراحت و عصبی

بعد ی مدت دوستیمون تموم شده بود چون داره ازدواج میکنه ..دیگه حرف نمیزدیم...دیشب ی عکسی گذاشته بودم اومد گف دستات چرا بیرونه .... منم برا اولین بار بد جوابشو دادم گفتم فکر نمیکنم به کسی ربط داشته باشه... گف اره والا ربط نداره ب کسی...خیلی ناراحت شد ازم😓

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
من تا یه عکسی میزاشتم اینستا ک دستی پایی مویی چیزی بیرون بود غیرتی میشد😅 ناراحت و عصبی بعد ی مدت د ...

اونم داره ازدواج میکنه🙃

خب واقعا هم ربط نداره

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴