2777
2789
عنوان

افسردگی داداشم

682 بازدید | 9 پست

من یه خانوم ۲۳ ساله هستم و ازدواج کردن شوهرم دکتره یه داداش دارم که ۱۴ سالشه حدود یه ساله خورده ای پیش مادر پدرم تو یه صانحه ازدواج فوت کردن و داداشمو آوردم پیش خودم داداشم خیلی بچه شادیع ولی از اون موقع تا الان یک ساله نه می‌خنده نه به چیزی واکنش نشون میده اصن تو روز حرف نمیزنه فقط چنتا تک کلمه اره نه باشه دیگه به هیچ چیز علاقه ندارع منم اولا گفتم خوب میشه دیگه تازه پدر مادرشو از دست داده خوب میشع ولی نشد الان یک سال گذشته ولی خوب نشده واقا براش وقت میذارم اکثر شبایی آقام نیست مییگرمش تو بغل خودم مخیوابونمش یا آقام خیلی باهاش خوب رفتار می‌کنه ولی نه میخنده نه واکنش نشون میده حوصله هیچیم ندارم براش بهترین گوشیو خریدم اصن ازش فق برا نگا کردن ساعت استفاده می‌کنه نمی‌دونم اصن تو این یک سال نه میخواد دوستاشو ببینه نه باهاشون حرف بزنه شوهرم همش بهش میگه علی بیا بازی تیم مورد علاقت یا نمیاد یا میاد خیلی عادی میشینه نمیدونم چه کل می‌خورن چه کل میزنن همون جوری نگا می‌کنه یه وقتایی میریم کوه اصن هیچ واکنشی نشون نمی‌ده یا نمی‌دونم براش کنسول خریدم شوهرم میگه بیا با هم بازی کنیم می‌ره اصن چه کل میخوره چه گل میزنع همون جوریه صورتش احساس میکنم بعضی شبا که تو اتاقش می‌خوابه تا صبح گریه می‌کنه ولی هیچی وقت علنن جلومون گریه نکرده یا بگه من ناراحتم نمی‌دونم شاید من براش بد بودم 

الهی ببرینش پیش مشاور یا اول‌ خودتون برین بهتره بعد ایشون و ببرید خیلی درد بدیه منم بعد فوت مادرم خیلی عوض شدم از برادرتون یک سال بزرگتر بودم

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹

عزیزم

روانپزشک چرا نمیبرین؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی ببرینش پیش مشاور یا اول‌ خودتون برین بهتره بعد ایشون و ببرید خیلی درد بدیه منم بعد فوت مادرم خی ...

عزیم‌ خیلی بردمش ولی شادی باورت نشه مشاور میگه ضربه بدی خورده حتما باید باهاش هم دردی کنید و تیمارش کنید مام خیلی اینکارو کردیم نمیشه 

عزیم‌ خیلی بردمش ولی شادی باورت نشه مشاور میگه ضربه بدی خورده حتما باید باهاش هم دردی کنید و تیمارش ...

خودشون باید راهنمایی کنن که چیکار کنید جای دیگه هم برید

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹
عزیم‌ خیلی بردمش ولی شادی باورت نشه مشاور میگه ضربه بدی خورده حتما باید باهاش هم دردی کنید و تیمارش ...

چند جا ببرش به یکی دو تا قانع نشو

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔