2777
2789
عنوان

کیست سینه

534 بازدید | 29 پست

چکار کردین ک خوب شده علائمش چیه 

سینه من خیلی درد میکنه فقطم سینه سمت چپمه دکتر هم رفتم کپسول گل مغربی و ویتامینe داد سه روزه دارم میخورم ولی انگار فرقی نکرده یکم نگرانم میگم نکنه چیز بدی باشه اخه دکتر گفت سونو لازم نیس 

عزیرم سونو رو انجام بده

بعد ویتامین ای و گل مغربی  ی هفته تا ده روز استفاده کن اثرش نشون میده و خوب میشی

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم سونو رو انجام بده  بعد ویتامین ای و گل مغربی  ی هفته تا ده روز استفاده کن اثرش نشون ...

سونو گفت لازم نیس بهم گفت این داروهارو بخور خوب نشدی دوباره بیا فک کنم اون موقع میخاد سونو بنویسه

اینا واس چ توده ایی استفاده میشه؟!

واسه من  کیست داشت بعد  ببخشید عین   اوایل ک  سینه میخوای دربیاری درد میکرد  بعد رفتم دکتر    گفت ک  اول سونو انجام بدم بعد دارو بده ک  گل مغربی و ای داد بعد ی هفته خوب شد 

البته گف ک  نباید سوتین اسفنجی استفاده کنم و  استرس نداشته باشم و  نباید  نوکش تحریک شه 

گفت چیه ک این داروها رو تجویز کرد؟ منم خیلی میترسم علایم ظاهری ک نداره؟

نه علائمم فقط درد سینه و اینکه سمت چپ سینم ک نزدیک زیر بغلمه یه چیزی حس میکنم همون خیلی درد میکنه

واسه من  کیست داشت بعد  ببخشید عین   اوایل ک  سینه میخوای دربیاری درد میکرد &nbs ...

اااا لابد واس منم کیست هس

منم اونجوریه دردش تقریبا

اسفنجی استفاده نمیکنم نخیه

ولی خب میگن شبا در بیارید من همیشه تنمه

اااا لابد واس منم کیست هس منم اونجوریه دردش تقریبا اسفنجی استفاده نمیکنم نخیه ولی خب میگن شبا در ...

اره نباید داخل خونه استفاده کرد   ی ده روز رعایت کن ان شالله چیزی نیست عزیزم